Η Δόμνα Μιχαηλίδου «ανακάλυψε» στην ΑΣΟΕΕ όπλα που χρησιμοποιούνται στην Συρία (vid)

Gazzetta team
Η Δόμνα Μιχαηλίδου «ανακάλυψε» στην ΑΣΟΕΕ όπλα που χρησιμοποιούνται στην Συρία (vid)
Η Υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου υπέπεσε σε μεγάλο λάθος, μιλώντας για όπλα που βρέθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με την επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ και τα ευρήματά σε μία αίθουσα που ήταν κατειλημμένη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τα χοντρά κομμάτια ξύλου που χρησιμοποιούνται για τις σημαίες, τα κράνη, τα σφυριά, τα άδεια μπουκάλια με την μπίλια πάνω τους, οι πυροσβεστήρες και τα συνθήματα στους τοίχους επέτρεψαν στη μία πλευρά να υποστηρίζει οτι ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί ορμητήριο μπαχαλάκιδων, την ώρα που η άλλη προσπαθούσε να πάει την συζήτηση στην παρουσία της αστυνομίας εντός πανεπιστημιακού χώρου.

Τα παραπάνω βέβαια, όποια πλευρά και αν υποστηρίζει κανείς, απέχουν αρκετά από τα όσα υποστήριξε η Δόμνα Μιχαηλίδη σε συνέντευξή της στον Flash 99,4, η οποία μίλησε για όπλα στα οποία έχει πρόσβαση στο στρατός της Συρίας.

Αναλυτικά η δήλωσή της, ήταν η εξής: «Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα».

Ακούστε την δήλωσή της, μετά το 10ο λεπτό...