Τι ειπώθηκε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ στη σύσκεψη φορέων-Μητσοτάκη

Gazzetta team
Τι ειπώθηκε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ στη σύσκεψη φορέων-Μητσοτάκη
Παρότι ήταν εκτός ατζέντας το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ απασχόλησε την σημερινή σύσκεψη στο ΥΜΑΘ μεταξύ φορέων της Θεσσαλονίκης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εκτός ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης στο ΥΜΑΘ.

Στην συνάντηση τέθηκαν τα θέματα του Μετρό Θεσσαλονίκης και του ΟΑΣΘ καθώς και οι κάθετοι άξονες της Εγνατίας Οδού, η υπερυψωμένη Περιφερειακή, το "ορφανό χιλιόμετρο " στην Ποτίδαια, η σύνδεση του Λιμένα Θεσσαλονίκης με τον σιδηρόδρομος.

Στην συζήτηση αν και δεν ήταν στην ατζέντα τέθηκε και το θέμα της ανάπλασης του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Ιβάν Σαββίδη με το γήπεδο του ΠΑΟΚ να ήταν το κυρίαρχο θέμα.

Εξερχόμενοι οι φορείς από την συνάντηση δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση, παραπέμποντας στις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού. Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό παρουσία δημάρχων της πόλης και της διοίκησης της ΔΕΘ για θέματα ανάπτυξης και καινοτομίας.

ΠΗΓΗ: THESSNEWS