Τα θέματα που θα θίξει στη ΔΕΘ η Φώφη Γεννηματά

Gazzetta team
Τα θέματα που θα θίξει στη ΔΕΘ η Φώφη Γεννηματά
Το πρόγραμμα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

«Τα λάθη και τις παραλείψεις» των πρώτων εβδομάδων της κυβέρνησης της ΝΔ θα καταγράψει στην ομιλία της στη ΔΕΘ, τη Δευτέρα (9/9), η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, οριοθετώντας έτσι «την προοδευτική παράταξη από την αποτυχημένη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Επίσης, σύμφωνα με το επικοινωνιακό επιτελείο του ΚΙΝΑΛ, η κ. Γεννηματά θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή στον Θερμαϊκό, ενώ θα καταθέσει προτάσεις προς όλους τους πολίτες που ήταν τα θύματα της κρίσης.

Όπως έγινε γνωστό, δε, στην πολιτική-προγραμματική συνδιάσκεψη, που σχεδιάζεται για τα τέλη Νοεμβρίου, θα προσκληθούν στελέχη και παράγοντες του χώρου, οι οποίοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, διαφώνησαν ή αποστασιοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο. «Αντικείμενο της συνδιάσκεψης θα είναι ποιους εκφράζουμε, με ποιες πολιτικές και ποια είναι η ταυτότητα μας», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Τέλος, θα συζητηθεί ο απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος που ετοιμάζει η επιτροπή υπό τους Εύη Χριστοφιλοπούλου - Π. Ιωακειμίδη, όπως είχε ανακοινώσει, άλλωστε, η κ. Γεννηματά.

Σχετικά με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που ζητούν επίμονα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι θα γίνει στο τέλος του χρόνου, όπως έχει ανακοινωθεί, και οι λεπτομέρειές του θα γίνουν γνωστές από την ΚΟΕΣ, υπό τον Βασίλη Κεγκέρογλου, μετά τη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ. «Καλός ο προβληματισμός, αλλά ο κόσμος θέλει απαντήσεις στα προβλήματά του», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Το πρόγραμμα της Φ. Γεννηματά στη ΔΕΘ:

• Κυριακή: 8/9/2019

18:30 Επίσκεψη στη διοίκηση της ΔΕΘ

19:00 Επίσκεψη στα περίπτερα

• Δευτέρα 9/9/2019

11:00 Περιβαλλοντική δράση: Επίσκεψη στην περιοχή Λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου - Δήμου Δέλτα

12:00 Επίσκεψη στον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης - Ζέρβα Κωνσταντίνο

20:00 Ομιλία προέδρου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο