Κυριάκος Κυριάκος: Μια ομιλία, αλλιώς… (pics)

Gazzetta team
Κυριάκος Κυριάκος: Μια ομιλία, αλλιώς… (pics)
Με μια διαφορετική κεντρική εκδήλωση στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» συνεχίστηκε ο προεκλογικός αγώνας του Κυριάκου Κυριάκου, υποψήφιου βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝ.ΑΛ.

Στο κατάμεστο από κόσμο όλων των ηλικιών συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» έγινε το βράδυ της Τρίτης η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριάκου Κυριάκου.

Με σύνθημα «η πολιτική αλλιώς», «η Θεσσαλονίκη αλλιώς» και στόχο «η επανένωση με την κοινωνία, η εμπέδωση ξανά της υπερηφάνειας του ΠΑΣΟΚ, χωρίς κομματικές σκιές, ίχνη, διχαστικές συμπεριφορές και πολιτικό σνομπισμό», ο Κυριάκος Κυριάκος απευθύνθηκε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης μέσα από μια διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση, όπου σωστά επισήμανε «επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας με την βάση και την κοινωνία. Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι ψήφος στη λογική. Την προσωπική μάχη του σταυρού, που την δίνω με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, αλλά και τη μάχη μέσω της υποψηφιότητάς μου να δώσω λόγο σε πολλούς ψηφοφόρους να επανέλθουν στις γειτονιές περήφανοι για το κόμμα τους και τους εκπροσώπους του».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο δημάρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» Σπύρος Βούγιας, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για το στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Δημαρέλος, όπως και πολλά στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά και του ΠΑΟΚ.