Υποψήφιος με το ΚΚΕ ο προπονητής στίβου Γιώργος Πομάσκι

Gazzetta team
Υποψήφιος με το ΚΚΕ ο προπονητής στίβου Γιώργος Πομάσκι
Ο προπονητής στίβου Γιώργος Πομάσκι συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφιών του Κομμουνιστικού Κόμματος για τις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Το Ευρωψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας παρουσιάζει την Δευτέρα 1η Απριλίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής του Επιτροπής, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το ΚΚΕ, δεν πρόκειται να παρουσιάσει σε… δόσεις το ψηφοδέλτιό του. Αντίθετα, στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν και τα 42 ονόματα.

Μεταξύ αυτών, υπάρχουν μάλιστα και «εκπλήξεις», όπως τα ονόματα της γνωστής δημοσιογράφου, Σεμίνας Διγενή αλλά και εκείνο του ομοσπονδιακού προπονητή στίβου, Γιώργος Πομάσκι.

Ο τελευταίος, εκτός από μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου, όπως η Όλγα Βασδέκη, η Βούλα Πατουλίδου και η Βούλα Τσιαμήτα, έχει προπονήσει και τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό στη δεκαετία του 2000, όταν προπονητής ήταν ο Τάκης Λεμονής.

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, αναμένεται να έχει ισχυρή εκπροσώπηση του εργατικού και αγροτικού κινήματος, όπως άλλωστε συνηθίζεται στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Σ’ αυτό, δεν θα βρίσκεται ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, που είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Πηγή: reader.gr