Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και κατεβαίνει στις εκλογές με πρόεδρο τον Δημοσθένη Βεργή (pics)

Gazzetta team
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και κατεβαίνει στις εκλογές με πρόεδρο τον Δημοσθένη Βεργή (pics)
Ο πρώην ηγέτης των «Ελλήνων Οικολόγων» βγήκε από την φυλακή και κατεβαίνει στις ευρώ-εκλογές με τον σχηματισμό Π.Α.Σ.Ο.Κ., το οποίο και έχει ως έμβλημα τον «ήλιο της BP»...

Στις εκλογές και μάλιστα με το… ΠΑΣΟΚ, κατεβαίνει στις εκλογές ο Δημοσθένης Βεργής, που παλιότερα είχε «σκανδαλίσει» με τις αφίσες του με τις οποίες και απευθύνονταν στην Τανσού Τσιλέρ.

Δεν πρόκειται βέβαια για το παλιό ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο, αλλά για το ευφάνταστο αρκτικόλεξο του προσφάτως αποφυλακισθέντα Βεργή.

Το ψηφοδέλτιό του, φέρει το όνομα «Πανευρωπαϊκό Ανεξάρτητο Συνδικαλιστικό Οικολογικό Κίνημα» ενώ έχει ως σήμα εκείνο της… πετρελαϊκής BP, που θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως θυμίζει τον κλασικό ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Δημοσθένης Βεργής, μπορεί να κατάφερε να γίνει viral μ’ αυτήν του την αφίσα. Αυτό που δεν κατάφερε είναι πετύχει την ημερομηνία των Ευρωεκλογών, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο γίνονται στις 27 Μαΐου, ημέρα… Δευτέρα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι το καλοκαίρι του 2014, ο Δημοσθένης Βεργής οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς καταδικάστηκε σε 37 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη χωρίς αναστολή για απάτη σε βάρος του δημοσίου, καθώς διεκδικούσε δασικές ή αναδασωτέες δημόσιες εκτάσεις με πλαστούς τίτλους.

Εξέτισε μόλις τρία χρόνια από την ποινή του, καθώς αποφυλακίστηκε με τους πρόσφατους νόμους για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Πηγή: reader.gr