Καμμένος σε Βούλτεψη: «Χτυπήσου κάτω, βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ» (vid)

Gazzetta team
Καμμένος σε Βούλτεψη: «Χτυπήσου κάτω, βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ» (vid)
Ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. στράφηκε προς την βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την αναφορά του για «βόλτα με το κότερο» να προκαλεί αντιδράσεις.

Γεμάτη κόντρες και διαξιφισμούς είναι η σημερινή συζήτηση στο Κοινοβούλιο, καθώς οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων τοποθετούνταν διαδοχικά για την παροχή ή μη ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είναι φυσικό, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ωστόσο ο σύντομος διάλογός του με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη ήταν εκείνος που κέντρισε τα βλέμματα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτησή του ο πρώην υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε σε ερώτηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ και την Συμφωνία των Πρεσπών, επικεντρώνοντας στο πρόσωπο της κυρίας Βούλτεψη, η οποία αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου.

Όμως, την ώρα που ο πρόεδρος του Σώματος απηύθυνε έκκληση για ηρεμία, ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να απαντήσει στην Σοφία Βούλτεψη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ, χτυπήσου κάτω»...