Το πρωί της Κυριακής η κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

Gazzetta team
Το πρωί της Κυριακής η κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου
Επιταχύνονται οι πολιτικές εξελίξξεις, καθώς για αύριο Κυριακή – και όχι Δευτέρα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί – «κλείδωσε» τελικά η πολυαναμενόμενη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η συνάντηση των κ. κ. Τσίπρα και Καμμένου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10.30 το πρωί.

Η αλλαγή της ημερομηνίας της κρίσιμης συνάντησης των δύο κυβερνητικών εταίρων έρχεται μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού που τηλεφώνησε στον κ. Καμμένο.

Τσίπρας και Καμμένος θα συζητήσουν το θέμα που έχει προκαλέσει «ρήγμα» μεταξύ τους, δηλαδή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός με συναρπαστικές αγορές

Το κρίσιμο είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει η συνάντηση. Τι θα είναι αυτό, δηλαδή, που θα ζητήσει ο κ. Καμμένος από τον πρωθυπουργό, προκειμένου να υπογραφεί το συναινετικό διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θ' αντιμετωπίσει τον υπουργό Άμυνας ο κ. Τσίπρας, ο οποίος πλέον κρατά στα χέρια του αυτό που επιδιώκει ακόμη και χωρίς τον κ. Καμμένο.

Tην διπλή πλειοψηφία για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και την ψήφο εμπιστοσύνης, αφού στους τέσσερις των ΑΝΕΛ (Παπαχριστόπουλος, Κουντουρά, Κόκκαλης και Ζουράρις) και την Κατερίνα Παπακώστα προστέθηκε ο Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος για πρώτη φορά είπε ανοιχτά σε συνέντευξή του πως θα στηρίξει, εάν χρειαστεί, την κυβέρνηση, προκειμένου να περάσει χωρίς αμυχές η συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή: reader.gr