Η Πάμελα Άντερσον... ψηφίζει Βαρουφάκη (pics)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «γλυκοκοιτάζει» την Σκάρλετ Γιόχανσον και τώρα βλέπουμε την Πάμελα Άντερσον... να μην χάνει tweet του Γιάνη Βαρουφάκη.
Πρώτα ήρθε η στήριξη της στα «Κίτρινα Γιλέκα» και μια τοποθέτηση σχετικά με τη βία ενάντια σ' αυτά από το γαλλικό κράτος, που λίγοι περίμεναν.
Αυτή την φορά, το απόλυτο σύμβολο της δεκαετίας του '90 παίρνει θέση υπέρ του Μπέρνι Σάντερς αλλά και του Γιάνη Βαρουφάκη, ζητώντας να μάθει «περισσότερα για την προοδευτική διεθνή» που ίδρυσαν.
Φαίνεται μάλιστα πως δεν είναι καν η πρώτη φορά που η άλλοτε πρωταγωνίστρια του Baywatch, ασχολήθηκε με τον Έλληνα πρώην υπουργό Οικονομικών.
Στον λογαριασμό της μάλιστα, μπορεί να βρει κανείς και παλιότερα retweet δηλώσεων του Βαρουφάκη για Ασάνζ και οικονομία.
Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η απάντησή της στις καταγγελίες - «Ο Έρικ Ντίτερς μου οφείλει 150.000 δολάρια»
- Ανάρτηση Μητσοτάκη για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Στόχος η έναρξη των εργασιών τον Μάιο του 2027»
- «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο, είχε πολλές ευκαιρίες για ειρήνη»: Ο Τραμπ επιτίθεται στον Ζελένσκι