Κλήση για παράνομο παρκάρισμα στον Γιάννη Μπουτάρη (pic)
Πρόστιμο ύψους 20 ευρώ για παράνομη στάθμευση δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, καθώς το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο ήταν παράνομα παρκαρισμένο στην πλατεία Αγίας Σοφίας.
Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, η κλήση κόπηκε επειδή το όχημα του δημάρχου ήταν σταθμευμένο σε θέση όπου η στάθμευση επιτρέπεται μόνο με παρκόμετρο.
Πάντως, πηγές της δημοτικής αστυνομίας της πόλης ανέφεραν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το υπηρεσιακό όχημα του Γιάννη Μπουτάρη δέχεται πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα, ενώ συμπλήρωσαν πως ο δήμαρχος πληρώνει ο ίδιος τα «σπασμένα», χωρίς να χρεώνει τον δημοτικό προϋπολογισμό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τεράστια γκάφα Βελόπουλου: Παρουσίασε φωτογραφία της Lady Gaga ως «υλικό» του φακέλου Επστάιν (vid)
- Υπόθεση κατασκοπείας στις Ένοπλες Δυνάμεις: Σε κρίσιμη θέση ο στρατιωτικός – Προσπάθησε να στρατολογήσει και άλλους
- Η viral στιγμή του Νατσιού, ο φέρελπις πρύτανης και το μοναδικό πράγμα που ενώνει Σαμαρά-Καρυστιανού
