Τσακαλώτος: «Η αριστερά και οι ΠΑΟΚτσήδες είναι μεγαλόκαρδοι» (vid)

Gazzetta team
Τσακαλώτος: «Η αριστερά και οι ΠΑΟΚτσήδες είναι μεγαλόκαρδοι» (vid)
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χαρακτήρισε τον Γιάννη Κουτσούκου «Μουστακίδη του ΠΑΣΟΚ» και ανέφερε πως «Η αριστερά και οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν ένα κοινό είναι μεγαλόκαρδοι».

Τον Σάκη Μουστακίδη έφερε το μυαλό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όταν του δόθηκε ο λόγος για ν' απαντήσει στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουτσούκο στην ερώτηση που αφορούσε τον νέο επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, Φραγκίσκο Κουτεντάκη.

«Όπως ξέρετε. Η αριστερά και οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν ένα κοινό. Είναι μεγαλόκαρδοι, ποτέ δεν έχουν μικροπρέπεια και ως Παοκτσής μπορώ να δεχθώ ότι ο καλύτερος πασαδόρος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ δεν ήταν κάποιος ΠΑΟΚτσής, αλλά ο Μουστακίδης που όπως ξέρετε έδινε φοβερές πάσες και κάρφωναν οι άλλοι.

Τέτοια ερώτηση που κάνει ο κ. Κουτσούκος είναι σε τέτοιο επίπεδο που μπορούμε να τον λέμε από δω και πέρα "ο Μουστακίδης του ΠΑΣΟΚ". Μου δίνει την μεγάλη ευκαιρία να εξηγήσω την τεράστια διαφορά διαδικασίας στο τι γινόταν παλιότερα και τι γίνεται τώρα. Θυμάμαι ότι η κ. Μπαλφούσια πριν τον κ. Λιαργκόβα έκανε μία έκθεση που έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το χρέος και ο κ. Βενιζέλος την έδιωξε την άλλη μέρα επειδή σε μια έκθεση έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το χρέος. Λάθος ή σωστά την άλλη μέρα την έδιωξαν», ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μεταξύ άλλων.

«Αντιπαρέρχομαι τα κρύα ανέκδοτά του κ. Τσακαλώτου τα έχει κάνει εισαγωγή από κει που μεγάλωσε και σπούδασε δεν αφορούν τους Έλληνες πολίτες», ανέφερε στην αντιπαράθεσή του ο κ. Κουτσούκος.