Οδηγός του Μιχαλολιάκου ο ένας συλληφθείς για τα επεισόδια στο Μετς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Υπάλληλος της Βουλής συνελήφθη για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Μετς μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός - Eθνικός.
Ο οδηγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος της Βουλής είναι ένας από τους 9 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Μετς, μετά τον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Παναθηναϊκού και Εθνικού, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε οπαδούς που έβγαιναν από το γήπεδο. Ακολούθησε σύγκρουση, ενώ οι επιτιθέμενοι έβαλαν φωτιά σε επτά μηχανάκια και προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αμάξια.
Η Αστυνομία προχώρησε αρχικά σε 11 προσαγωγές, 9 εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Πηγή: reader.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Το σημερινό μενού με τις τράπεζες, τα κόμματα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και το σχέδιο της Καρυστιανού αν δεν εκλεγεί
- Μαρία Καρυστιανού: «Αν δεν μπούμε στην Βουλή θα φύγω από την Ελλάδα και θα τελειώσει η πολιτική για μένα» (vid)
- Το κρεσέντο Άδωνι και η αμηχανία στο Μαξίμου, οι αναμπουμπούλες του Αυλωνίτη και η αλήθεια της Ντόρας