Άδωνις και Κωνσταντινέας κόντεψαν να έρθουν στα χέρια (vid)

Gazzetta team
Άδωνις και Κωνσταντινέας κόντεψαν να έρθουν στα χέρια (vid)
Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθαν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ένταση οξύνθηκε σε τέτοιο βαθμό που ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε από τη θέση του για να ηρεμήσει τα πνεύματα καθώς οι δύο βουλευτές βρέθηκαν να φωνάζουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Όλα ξεκίνησαν ότι ο κ. Κωνσταντινέας αποκάλεσε «μπιφτεκά» τον κ. Γεωργιάδη: «Είσαι ο μεγαλύτερος "μπιφτεκάς" της πολιτικής. Εκεί που γλύφεις τώρα, κάποτε έφτυνες». Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε υπονοούμενα για την Ευγενία Μανωλίδου λέγοντας στον κ. Γεωργιάδη πως «έχετε φιλοσοφία dancing with the stars».

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ΑΝΤ1;» απάντησε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Τότε ο κ. Κωνσταντινέας αναφέρθηκε στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά σε υψηλούς τόνους:

«Χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε όσους ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο να έρθει στη Βουλή. Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Πάολα με 23 νεκρούς και μετά να πηγαίνεις στο ΣΚΑΙ και να κάνεις μαθήματα στο δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ. Όταν είσαι σε σε ένα κόμμα που έχει κάνει κοροϊδία στο λαό για τους πλειστηριασμούς, να μιλάς σε μένα για ανακολουθίες στην πολιτική θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν. Όταν μιλάς για κοινό ποθεν έσχες ενώ ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ με τη σύζυγό του. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικές απατεώνες».

Τότε ο Πέτρος Κωνσταντινέας εμφάνισε μια φωτογραφία και κραδαίνοντάς την άρχισε να λέει «εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Είμαι λαϊκό παιδί. Δες τη φωτογραφία που ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου».

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος κατέβασε την φωτογραφία από τα χέρια του συνομιλητή του. «Πήγα εγώ όταν είχε νεκρούς; Είχε νεκρούς τότε; Στους νεκρούς πάνω πήγες» με τον Γιώργο Παπαδάκη να σηκώνεται από τη θέση του για να χωρίσει τους δύο βουλευτές.

«Ηρέμησε εγώ δεν φοβάμαι» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ δεν σε φοβάμαι, νομίζεις δεν ξέρει η Ελλάδα τι ήσουν; Εγώ δεν έβγαλα φωτογραφία γιατί πήγε στην Πάολα, πολιτική ήταν η κριτική μου» απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Πρέπει να δεις τι γράφει για μένα στο twitter» είπε ο κ. Κωνσταντινέας. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη.

Δείτε το βίντεο μετά τα 8 λεπτά:


Πηγή: reader.gr