O ΜακΓκρέγκορ τράβηξε βίντεο ενώ καπνίζει ένα μεγάλο τσιγάρο και έκλεισε το μάτι στον Σέρχιο Ράμος (pics & vids)

Gazzetta team
O ΜακΓκρέγκορ τράβηξε βίντεο ενώ καπνίζει ένα μεγάλο τσιγάρο και έκλεισε το μάτι στον Σέρχιο Ράμος (pics & vids)
O Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τράβηξε βίντεο τον εαυτό του ενώ ξαπλώνει σε μια παραλία, καπνίζοντας ένα μεγάλο τσιγάρο, πιθανότατα μαριχουάνας, και έκλεισε το μάτι στον Σέρχιο Ράμος.

Δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία που βλέπουμε τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να το... σκάει!

Αυτήν τη φορά, ωστόσο, η εικόνα του είναι πιο θεριακλίδικη από ποτέ.

O Ιρλανδός, που πρόσφατα αποσύρθηκε (ξανά) από το UFC, τράβηξε βίντεο τον εαυτό του ενώ ξαπλώνει σε μια παραλία, καπνίζοντας ένα μεγάλο τσιγάρο, πιθανότατα μαριχουάνας...

Ο Μακ Γκρέγκορ φαίνεται πρόθυμος να αναδείξει τον πολυτελή, ανέμελο τρόπο ζωής του, από τότε που ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή του, τον περασμένο μήνα, και ενώ οι φήμες ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το WWE δίνουν και παίρνουν.

Στο strory του στο Instagram για τους 37 εκατομμύρια followers του, ο Μακ Γκρέγκορ βγάζει ένα μακρύ στριφτό τσιγάρο, πριν ένας σερβιτόρος σπεύσει πίσω του, για να του δώσει αναπτήρα. Ενώ ακούγεται το "Mo Money Mo Problems", το κλασικό ραπ του The Notorious B.I.G. σχετικά με τις παγίδες της φήμης και της τύχης, ο Μακ Γκρέγκορ παίρνει μια γερή ρουφηξιά και κοιτάει την κάμερα.

Μάλιστα, στο βίντεο έχει tagάρει και το φιλαράκι του, τον Σέρχιο Ράμος, που νωρίτερα έχει ανεβάσει το παρακάτω βίντεο στο Instagram, tagάροντας πρώτος τον Ιρλανδό.

Σε άλλες, πρόσφατες αναρτήσεις του, ο Μακ Γκρέγκορ εμφανίζεται να οδηγεί Lamborghini ή να τα πίνει. Γενικώς ο 32χρονος φαίνεται πως το 'χει ρίξει έξω μετά την απόσυρσή του. Στις αρχές Ιουνίου εθεάθη να κάνει και τζετ σκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...