Ληστής επέστρεψε τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη επειδή δεν κατάφερε να τα πουλήσει

Gazzetta team
Ληστής επέστρεψε τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη επειδή δεν κατάφερε να τα πουλήσει
Ο κλέφτης κατάλαβε πως τα αντικείμενα δεν είχαν τόσο μεγάλη αξία και αποφάσισε να τα επιστρέψει.

Μια έκπληξη περίμενε την ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού, η οποία βρήκε στην κουζίνα της τον ληστή που είχε μπει πριν από λίγες μέρες και είχε πάρει διάφορα αντικείμενα.

Όχι, δεν μπήκε για να κλέψει κι άλλα, αλλά για να επιστρέψει τα κλοπιμαία επειδή δεν κατάφερε να τα πουλήσει αφού τελικά δεν είχαν μεγάλη αξία.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Γουέιν Χάρινγκτον, είχε μπει στο σπίτι της γυναίκας από την ταράτσα και είχε κλέψει αρκετά πράγματα, ενώ ήταν υπό ανακαίνιση, αναφέρει η Daily Mail.

Όμως γύρισε και μπήκε στην κουζίνα ώστε να τα επιστρέψει, αλλά για κακή του τύχη τον πρόλαβε η ιδιοκτήτρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ένοικος περνούσε μόνο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο σπίτι αυτό και έτυχε εκείνη την ημέρα να επιστρέψει και να πετύχει τον ληστή.

Η Fiona Cortese, που άσκησε δίωξη, δήλωσε: «Παρατήρησα ένα φως στο καθιστικό. Όταν ανέβηκα στον επάνω όροφο, κοίταξα επίσης έξω από το παράθυρο και είδα το κάτω πλαίσιο της πίσω πόρτας να είναι σπασμένο. Κοίταξα γύρω και παρατήρησα πως έλειπαν αρκετά αντικείμενα».

Στη συνέχεια άκουσε έναν θόρυβο στην κουζίνα και έτρεξε κάτω και έξω, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή.

Είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει στην κουζίνα, κουβαλώντας δύο σακούλες με αντικείμενα που της ανήκαν και τα είχε φυλάξει στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της.