MasterChef: Ο Σταυρής αποκάλυψε πως έκλεισε το deal με τον Σταύρο για να μοιραστούν το έπαθλο (vid)

Gazzetta team
MasterChef: Ο Σταυρής αποκάλυψε πως έκλεισε το deal με τον Σταύρο για να μοιραστούν το έπαθλο (vid)
Ο Βαρθαλίτης και ο Σταυρής μοιράστηκαν το χρηματικό έπαθλο του MasterChef. Πως όμως έφτασαν σε αυτή την συμφωνία; Ο Κύπριος παίκτης αποκαλύπτει.

Νικητής του MasterChef 4 είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος αποκάλυψε πως το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα το μοιραστεί 50-50 με τον Σταυρή Γεωργίου, που ήταν ο έτερος φιναλίστ του τελικού.

Ο Κύπριος παίκτης μιλώντας στην εκπομπή του Star αποκάλυψε πως έφτασαν να συμφωνήσουν στην μοιρασιά.

Πριν από αυτό ο Σταυρής επίσης είπε πως ο Βαρθαλίτης τον βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή λίγο πριν τον τελικό.

«Τα λεφτά είναι κάτι που δεν έχουμε αναφέρει, ούτε εγώ ούτε ο Σταύρος. Τα λεφτά ναι τα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε, αλλά ζούσαμε και χτες χωρίς τις 50.000 δηλαδή τι. Θα πάω να αγοράσω αμάξι ή θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο; Πάνω απ' όλα η υγεία και όχι λεφτά. Άκουγα άλλα παιδιά που συζητούσαν για το έπαθλο. Εμείς προχωρούσαμε στο παιχνίδι για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μάγειρες. Αυτός που θα τα πάρει χαλάλι του και μπράβο του. Όταν όμως φτάσαμε πριν την πρώτη δοκιμασία του τελικού, φτιάχναμε βαλίτσες και λέμε ότι και αν γίνει μισά μισά. Δεν ξέρω αν το έχει δικαιολογήσει ο Σταύρος, αφού έχουμε φτάσει στο τέλος και κάποιος θα πάρει τον τίτλο. Για να λέμε και την αλήθεια και οι δυο νικητές είμαστε και εγώ το αναγνωρίζω αυτό. Στις αγορές στο μάρκετινγκ και σε αυτή υπερισχύει να είσαι ο πρώτος και το ξέρει και ο Σταύρος αυτό. Για να είναι λοιπόν δίκαιο προς εμάς, για μια καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο να το μοιράσουμε. Δώσαμε χέρι και εγώ όταν δίνω χέρι με τον Βαρθαλίτη είναι σαν να δίνω με τον πατέρα μου», ανέφερε ο Σταυρής.