Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Eddie Hall: Σε ένα μήνα εμφάνισε κοιλιακούς (vid)

Gazzetta team
Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Eddie Hall: Σε ένα μήνα εμφάνισε κοιλιακούς (vid)
O Eddie Hall μεταμορφώθηκε ενόψει του αγώνα του με το Βουνό του Game Of Thrones.

Ο Eddie Hall έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα ενόψει του μυθικού αγώνα πυγμαχίας που θα δώσει με το «Βουνό του Game Of Thrones», τον Hafþór Björnsson.

Αν και αυτός είναι να γίνει το 2021, ο 32χρονος που το 2017 αναδείχθηκε ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχει ξεκινήσει από τώρα την προσπάθεια για να ρίξει το βάρος του, να χάσει σωματικό λίπος και να αποκτήσει φυσική κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, αποφάσισε να καταγράψει την εντυπωσιακή μεταμόρφωση των κοιλιακών του, τον περασμένο μήνα, με ένα video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtbe.

Όπως εξηγεί και ο ίδιος, το μεγάλο στοίχημα είναι καταφέρει 100 κοιλιακούς sit ups καθημερινά για ένα μήνα, αμέσως μετά να κάνει προπόνηση πυγμαχίας και στο τέλος ποδήλατο.

«Δεν νομίζω οτι θα καταφέρω να κάνω 100, αλλά είναι μία διαδικασία που την φτιάχνεις σταδιακά. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα», είπε χαρακτηριστικά, με τα κιλά του εκείνη την ημέρα να είναι 175.

Μετά από 5 μέρες, παραδέχθηκε οτι με δυσκολία έφτανε τους 40-45, όμως όσο περνούσαν οι μέρες ανέβαζε τον αριθμό. Ξεκουραζόταν και μετά συνέχιζε μέχρι να φτάσει τον στόχο των 100 κοιλιακών.

Το αποτέλεσμα του σκληρού προγράμματος, σε συνδυασμό με την μείωση των θερμίδων που λάμβανε, ήταν εντυπωσιακό, καθώς παρά τα πολλά κιλά που συνέχισε να έχει (166), οι κοιλιακοί άρχισαν να διαγράφονται.