«Τώρα θα δουν με τι σκύλα έχουν να κάνουν», λέει η τύπισσα που σέρβιρε πεθαμένο πουλί στους κριτές του MasterChef (vids)

Gazzetta team
«Τώρα θα δουν με τι σκύλα έχουν να κάνουν», λέει η τύπισσα που σέρβιρε πεθαμένο πουλί στους κριτές του MasterChef (vids)
Η παίκτρια του ισπανικού MasterChef που σέρβιρε πεθαμένο πουλί στους κριτές, τους... δίκασε ξανά σε συνέντευξή της, λέγοντας πως είναι ψυχροί και πως περιμένουν να κάνεις κάτι κακό, για να σε χτυπήσουν κάτω από τη μέση.

Άστραψε και βρόντηξε η Saray!

Ενώ στην Ισπανία δεν έχουν «χωνέψει» ακόμη αυτό που έκανε τις προάλλες η -πρώην πια- παίκτρια του 8ου MasterChef, αφού σέρβιρε πεθαμένο πουλί στους κριτές, με τα πούπουλα και τα φτερά του, επειδή της είχαν μιλήσει άσχημα σε τεστ δημιουργικότητας, «χτύπησε» εκ νέου σε συνέντευξή, όπου τους «δίκασε» όλους.

Μιλώντας στο RTVE, κατηγόρησε τους κριτές (Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez και Jordi Cruz) ότι «είναι ψυχροί και περιμένουν να κάνεις κάτι κακό, για να σε χτυπήσουν κάτω από τη μέση».

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν έχεις κάτι να μου πεις, πες το με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο, με λίγη στοργή. Με κόλλησαν στον τοίχο».

Και συνέχισε: «Είπα ''αυτό ήταν''. Κατάλαβα ότι θέλουν να με γαμ@@@@ν, τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και οι κριτές. Τώρα, είπα μέσα μου, θα δουν με τι σκύλα έχουν να κάνουν. Τι; Θέλετε να με δείτε να ξεπουπουλιάζω αυτό το πουλί σαν σκύλα; Όχι όχι όχι. Θα το αφήσω με τα φτερά του, για να σας δώσω την ικανοποίηση. Τι θέλετε; Τι διάολο θέλετε; Ορίστε, πάρτε ένα αμαγείρευτο πουλί».

Θυμίζουμε, η Saray αποβλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον διαγωνισμό...