MasterChef: Με στέμμα εμφανίστηκε η Κατερίνα μετά την αποχώρησή της (vid)

Gazzetta team
MasterChef: Με στέμμα εμφανίστηκε η Κατερίνα μετά την αποχώρησή της (vid)
Η Κατερίνα Λένη έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το MasterChef.

Η Κατερίνα Λένη είναι η παίκτρια που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το MasterChef, αφού ηττήθηκε στην δοκιμασία από την Μαριάννα και την Ντέμη.

Πολλά ήταν τα σχόλια στο Twitter για την αποχώρησή της και μάλιστα αρκετοί ανέβαζαν φωτογραφίες της με ένα στέμμα, ενώ την αποκαλούσαν «είδωλο».

Με χιουμοριστική διάθεση κι εκείνη, εμφανίστηκε με στέμμα στην πρωινή εκπομπή του Star «Στην φωλιά των κου-κου», μέσω skype αφού βρίσκεται στο σπίτι της στην Γερμανία.

«Όπως χαρακτηριστικά είπε «το στέμμα το έβαλα μόνο για εσάς» ενώ τόνισε πως είναι πολύ καλά, έχει επιστρέψει στην πόλη όπου ζει και εργάζεται.

Μάλιστα μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στην Γερμανία λόγω του κορονοϊού, λέγοντας πως ακόμα δεν έχουν επανέλθει σε κανονικότητα, ωστόσο αστειεύτηκε λέγοντας πως εκείνη ζει παρατεταμένη καραντίνα αφού και πριν ήταν κλεισμένη στο σπίτι του MasterChef.

Όσον αφορά το επάγγελμά της η παρουσιάστρια της είπε πως: «είσαι πλέον η πιο διάσημη κομμώτρια στην Ελλάδα και αυτό είναι τίτλος τιμής αν με ρωτάς και όχι κάτι άσχημο όπως πολλοί προσπάθησαν να το περάσουν».

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρησή της η Ντέμη αναφέρθηκε στο επάγγελμα της συμπαίκτριάς της, ενώ η Κατερίνα σχολίασε και τις αντιδράσεις της δεκάδας στο επεισόδιο της Τρίτης (5/5).