MasterChef: «Μου χρεώνουν ότι με στηρίζει η παραγωγή», είπε η Κατερίνα με δακρυσμένα μάτια (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Μου χρεώνουν ότι με στηρίζει η παραγωγή», είπε η Κατερίνα με δακρυσμένα μάτια (vid)
Η Κατερίνα Λένη ήταν μια από τις προτεινόμενες προς αποχώρηση από το MasterChef και μίλησε με δακρυσμένα μάτια στην κάμερα.

Ξέσπασε η Κατερίνα Λένη στο επεισόδιο της Τρίτης (5/5) στο MasterChef και μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκε στην ψυχολογία της με αποτέλεσμα να δακρύσει.

Η παίκτρια ήταν προτεινόμενη για αποχώρηση μαζί με την Μαριάννα και την Ντέμη. Σύμφωνα με όσα είπε, κάποιες συμπεριφορές παικτών την έχουν επηρεάσει αρκετά πλέον αφού έκανε λόγο για «ψυχολογικό πόλεμο».

«Λειτουργούν αρκετοί άνθρωποι υπόγεια μέσα στο σπίτι για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά, να μου χαλάσουν την ψυχολογία και το καταφέρνουν πάρα πολύ καλά. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν», ανέφερε στην κάμερα και συνέχισε:

«Γίνεται φασαρία, γίνεται ένας κανιβαλισμός, γίνονται ίντριγκες, γίνονται πολλά. Επέστρεψαν τα παιδιά που είχαν φύγει, γίνεται ένας ψυχολογικός πόλεμος. Και θυμώνω με τον εαυτό μου που το αφήνω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει. Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε dumplings, ακόμα και αυτό το χρεώθηκα. Ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος και η Μάρλεν. Καταπίνεις, καταπίνεις, καταπίνεις και δεν χωράει άλλο να καταπιείς», είπε και ήταν σχεδόν δακρυσμένη.