MasterChef: «O Κωστάκης περιμένει το καλοκαίρι και ο κορονοϊός γέλασε», συνεχίζεται το γλέντι στο Τwitter (pics)

Gazzetta team
MasterChef: «O Κωστάκης περιμένει το καλοκαίρι και ο κορονοϊός γέλασε», συνεχίζεται το γλέντι στο Τwitter (pics)
Η ανυπομονησία του Κώστα για το καλοκαίρι, η «παντόφλα» της Μαρίας στον Δημήτρη αλλά και οι ατάκες της Μαριάννας για τον Βαρθαλίτη έκαναν τους χρήστες του Twitter να κάνουν «πάρτι» με το MasterChef.

Στο επεισόδιο του MasterChef την Τετάρτη (29/4) αποχώρησε ο Κώστας Νταλιάνης αφού ηττήθηκε στην δοκιμασία από τον Γιώργο.

Μάλιστα η δοκιμασία ανάμεσα στους δυο ήταν σαν έργο που έχει ξαναπαιχτεί, αφού ο Κωστάκης ήταν εκείνος που είχε κερδίσει τον Γιώργο όταν αποχώρησε, ο οποίος ωστόσο επέστρεψε μαζί με τον Μαριάννα και την Μάρλεν όπως είδαμε στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Κώστας όταν έφυγε είπε πως ανυπομονεί για το καλοκαίρι με τους χρήστες του Twitter να στήνουν νέο… πάρτι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ακούγοντας αυτή την ατάκα, αφού οι φετινές διακοπές λόγω του κορονοϊού δεν θα είναι όπως τις ξέραμε.

Μάλιστα δεν ήταν η μοναδική φράση που τους ενέπνευσε αφού η παραδοχή του Μπέλλου ότι τρώει «παντόφλα» από την Μαρία, η ατάκα της Μαριάννας για τα κιλά του Σταύρου Βαρθαλίτη αλλά και οι μαγειρικοί όροι που ακούστηκαν ήταν αφορμή για πολλά και -ως συνήθως- επικά σχόλια.