«Μαριάννα με ύφος Ζουμπουλίας xαου μπου γιου μπου»: Γλέντι για την ομαδική του MasterChef (pics)

Gazzetta team
«Μαριάννα με ύφος Ζουμπουλίας xαου μπου γιου μπου»: Γλέντι για την ομαδική του MasterChef (pics)
Επικά ήταν τα σχόλια στο Twitter για την ομαδική δοκιμασία του MasterChef.

Στην όγδοη εξωτερική ομαδική δοκιμασία του MasterChef, μετά την επιστροφή στο διαγωνισμό των παικτών που είχαν αποχωρήσει, οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος».

Τα υλικά που χρησιμοποίησαν ήταν φτιαγμένα με περιβαλλοντική ευαισθησία από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα υψηλού επιπέδου.

Στον ρόλο κριτών ήταν δύο υψηλοί προσκεκλημένοι: η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, οι οποίοι μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αξιολόγησαν τις προσπάθειες των παικτών.

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε μπλε, κόκκινη και πράσινη για να φτιάξουν τις παρασκευές τους.

Η Μαριάννα είπε στην κάμερα πως ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής της. Η Μαρλέν έφτιαξε έναν τραχανά όχι αρκετά πετυχημένο, η Κατερίνα σχολιάζοντας την Ντέμη αναφέρθηκε σε… εμετό και η Μαρία έλεγε συνεχώς πως ο Μπέλλος την εγκατέλειψε και πήγε σε άλλη ομάδα.

Τα γεγονότα αυτά αλλά και πολλά άλλα δεν έμειναν ασχολίαστα από τους χρήστες του Twitter.

Ωστόσο και ένα πλάνο του Πάνου Ιωαννίδη, που έμοιαζε με την σκηνή από την ταινία «Τιτανικός» δεν θα μπορούσε να είχε περάσει στα… ψιλά από τους χρήστες του Twitter.