MasterChef: «Με έχουν διώξει από 7 πανεπιστήμια», είπε παίκτης (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Με έχουν διώξει από 7 πανεπιστήμια», είπε παίκτης (vid)
Ένας από τους παίκτες του MasterChef ήταν πολύ... ζωηρός στο MasterClass.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ένας μικρός χαμός έγινε την περασμένη εβδομάδα στο MasterChef καθώς παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το ριάλιτι επέστρεψαν, ενώ η «μονομαχία» Ηλία- Μπέλλου με τον τελευταίο να βγαίνει κερδισμένος αλλά και οι αντιδράσεις της Μαρίας έκλεψαν την παράσταση.

Στο τρέιλερ για το σημερινό (26/4) επεισόδιο, οι παίκτες παρακολουθούν ένα MasterClass ώστε να χαλαρώσουν ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται.

Το μάθημα της Κυριακής ξεκινά με τον Πάνο Ιωαννίδη και βοηθό του την Κατερίνα, να φτιάχνουν, φρέσκα ζυμαρικά.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τον επικεφαλής της κουζίνας του Nolan, Χάρη Μαρίστα, θα συνδυάσουν το ασιατικό με το απλό μεσογειακό στοιχείο, φτιάχνοντας τηγανιτό μπακαλιάρο με bao buns.

Καλεσμένος στην κουζίνα του MasterClass, θα είναι ο σεφ του εστιατορίου Simul και F & B (Food & Beverage) Νίκος Θωμάς. Με βοηθό του τον Δημήτρη, δείχνει πως το καθαρό μυαλό με απλές τεχνικές και νόστιμες παραδοσιακές γεύσεις, μπορούν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο comfort πιάτο.

Ωστόσο κατά την διάρκεια του MasterClass έγινε και μια… αποκάλυψη από τον Διονύση Πρώιο ο οποίος δεν καθόταν ήσυχος αφού μιλούσε συνεχώς με συμπαίκτες του.

Όπως προβλήθηκε στο τρέιλερ, ο Πάνος Ιωαννίδης τους έκανε «παρατήρηση» λέγοντας: «Την επόμενη φορά θα σας βγάλω έξω» με τον Διονύση να απαντά: «Με έχουν διώξει από 7 πανεπιστήμια σεφ».

Μένει να φανεί αν έκανε χιούμορ ή αν ισχύει…