«Πρέπει να δείχνεις σεβασμό»: Η στάση ενός παίκτη που εκνεύρισε τους κριτές του MasterChef (vid)

Gazzetta team
«Πρέπει να δείχνεις σεβασμό»: Η στάση ενός παίκτη που εκνεύρισε τους κριτές του MasterChef (vid)
Η στάση ενός από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το MasterChef, εκνεύρισε τους κριτές.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (21/4), επέστρεψαν όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το MasterChef.

Μάλιστα διαγωνίστηκαν ξανά διεκδικώντας μια ποδιά, η οποία θα ήταν το εισιτήριό τους για να μπουν ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής.

Πρώτη επέστρεψε η Μαριάννα και στο επεισόδιο της Τετάρτης θα δούμε ποιοι εκ των Ηλία, Γιώργου και Μαρλέν θα είναι εκείνοι που θα ξαναμπούν.

Ωστόσο, η στάση ενός παίκτη κατά την διάρκεια της παρασκευής των πιάτων εκνεύρισε τους κριτές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ηλία Ηλιόπουλο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει: «Γιατί τόσο χαλαρός; Σε ενδιαφέρει να πάρεις την ποδιά; Πιστεύεις ότι θα την πάρεις αν είσαι τόσο χαλαρός; Πρέπει να δείχνεις σεβασμό όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στα υπόλοιπα εννιά άτομα που είναι πάνω και έχουν να βγουν πάρα πολύ καιρό έξω. Η στάση σου, ο τρόπος που φέρνεις το πιάτο, αυτή η χαλαρότητα θεωρώ ότι δεν δείχνει σεβασμό και μιλάς πίσω συνεχώς με τη Μάγδα. Δεν λέω να είσαι στην τσίτα, να είσαι λίγο χαλαρός, αλλά να δείξεις σεβασμό σε εμάς, και αν όχι σε εμάς, τότε στους πρώην συμπαίκτες σου. Είναι πολύ καιρό εδώ μέσα. Κι εσείς έχετε αυτή την ευκαιρία σήμερα να μπείτε μέσα».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την σειρά τους ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι μια προσπάθεια, η οποία ενδεχομένως να είναι αμιγώς συνδεδεμένη και με τη στάση που σου είπε ο Σωτήρης, ότι δείχνεις τόση ώρα. Δηλαδή, κανένα ενδιαφέρον και καμία αγωνία για την κατάκτηση αυτής της ποδιάς, για να συνεχίσεις μέσα στον διαγωνισμό. Ενδεχομένως να είναι από τις πιο κακές προσπάθειες που έχουμε δοκιμάσει. Νομίζω ότι δεν ψάχνουμε ανάμεσα σε 15, αλλά ανάμεσα σε 14».