Το ESPN και η Disney ακύρωσαν το UFC 249 (pic & vid)

Gazzetta team
Το ESPN και η Disney ακύρωσαν το UFC 249 (pic & vid)
Ο Dana White ανακοίνωσε πως οι αγώνες του UFC ακυρώνονται μετά από παρέμβαση του ESPN και της Disney, ενώ συνεχίζει το πλάνο του με το ιδιωτικό νησί.

Την ώρα που σχεδόν όλη η αθλητική δραστηριότητα στον κόσμο είχε ανασταλεί λόγω του κορονοϊού, ο Dana White είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες πως το UFC 249 θα γινόταν κανονικά στις 18 Απριλίου.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Τότε δεν είχε αποκαλύψει το μέρος που θα γίνονταν, χωρίς φιλάθλους, οι αγώνες, όμως στην πορεία έγινε γνωστό πως θα τους φιλοξενούσε το Tachi Palace Hotel & Casino στο Central Valley της Καλιφόρνια.

Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του UFC τελικά το σχέδιό του δεν θα λάβει σάρκα και... οστά λόγω της επέμβασης του ESPN και της Disney.

«Ήμουν έτοιμος να κάνουμε τους αγώνες το Σάββατο, αλλά η Disney και το ESPN μου ζήτησαν να κάνω πίσω. Αγαπάω και σέβομαι τους συνεργάτες μου, για αυτό και ανέβαλα τους αγώνες», είπε χαρακτηριστικά ο White.

Με δεδομένο οτι η συμφωνία του UFC με το ESPN που υπογράφηκε το 2019 είναι αξίας 1,5 δισεκατομμυρίου, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες στην Καλιφόρνια.

Ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν τον εμποδίζει από το να συνεχίσει το σχέδιό του για το ιδιωτικό νησί όπου θα διεξάγονται αγώνες. «Το Fight Island χτίζεται και θα είμαστε έτοιμοι σύντομα» είπε.

Παράλληλα, φρόντισε να καθησυχάσει τους αθλητές που έχουν συμβόλαιο με το UFC, λέγοντας: «Όλοι οι αθλητές που έχουν συμβόλαιο μαζί μας, θέλω να ησυχάσουν και να νιώσουν ασφαλείς. Να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους και να μην ανησυχούν για το οικονομικό κομμάτι».