Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για την απόσυρσή του από το MasterChef λόγω κορονοϊού (vid)

Gazzetta team
Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για την απόσυρσή του από το MasterChef λόγω κορονοϊού (vid)
Τι είπε ο γνωστός σεφ για την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με το MasterChef.

Αγωνία και φόβο πως έχει κορονοϊό αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης!

Θυμίζουμε, πριν από λίγες μέρες ο γνωστός σεφ αισθάνθηκε αδιαθεσία στα γυρίσματα του MasterChef, όπου και σήμανε συναγερμός, με τον Ιωαννίδη να μπαίνει άμεσα σε καραντίνα και να κάνει το τεστ, το οποίο, όμως, ήταν αρνητικό.

Όπως είπε στην εκπομπή Dot, ήταν απλά ένα κρυολόγημα, ωστόσο τρόμαξε.

«Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο, γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα.

Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορονοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό ''κοροϊδεύαμε'' τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα γυρίσματα του MasterChef, τόνισε: «Ούτως ή άλλως ήμασταν αρκετά μπροστά στα γυρίσματα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live. Αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα».