Το Netflix προσέλαβε διάσημες πορνοστάρ σαν καθηγήτριες σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (vid)

Gazzetta team
Το Netflix προσέλαβε διάσημες πορνοστάρ σαν καθηγήτριες σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (vid)
Το Netflix προσέλαβε ένα από τα πιο διάσημα δίδυμα της βρετανικής πορνογραφίας, για να να μας κάνουν μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης!

Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε κανέναν καλύτερο τρόπο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγησή σας/μας από τις C**k Destroyers -και το Netflix, ευτυχώς, τις προσέλαβε για να κάνουν ακριβώς αυτό!

Οι C**k Destroyers, για όσους δεν γνωρίζουν (κάτι λίγοι φανταζόμαστε...), είναι οι Βρετανίδες πορνοστάρ Rebecca More και Sophie Anderson.

Έγιναν πασίγνωστες το 2018, όταν ανέβηκε ένα βίντεό τους στο Twitter, που έγινε αμέσως viral, ενώ κυκλοφόρησαν χιλιάδες memes.

Δύο χρόνια μετά, λοιπόν, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα μεγάλο σε διάρκεια βίντεο, με το δίδυμο... εν δράσει!

Καλά, όχι ακριβώς αυτό που σκεφτήκατε. Μιλάμε για το Netflix, όχι για το Pornhub.

Απλούστατα. Οι δύο πορνοστάρ φόρεσαν ρούχα καθηγήτριας, έβαλαν τα γυαλιά τους, πήρα τους χάρακες και παρέδωσαν μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Να θυμίσουμε, γιατί έχει τη σημασία του, πως το 13 λεπτών βίντεο έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση του Netflix -τον περασμένο μήνα- με την οποία επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει και τρίτη σεζόν για τη σειρά Sex Education. Οι δύο πρώτες ήταν εκπληκτικές, έχοντας εξαιρετικές κριτικές από κριτές και θεατές.