Master Chef: Ο Κοντιζάς δίκασε τον Σταύρο και από τον εξώστη ακούστηκε «Μπούκωσέ το» (vid)

Gazzetta team
Master Chef: Ο Κοντιζάς δίκασε τον Σταύρο και από τον εξώστη ακούστηκε «Μπούκωσέ το» (vid)
O Σταύρος Γεωργίου δεν πήρε και τόσο καλά την ήττα της ομάδας του και οι δικαιολογίες του δεν άρεσαν στον Σωτήρη Κοντιζά.

Δικαίως ή αδίκως, ο Σταύρος Γεωργίου είναι ο παίκτης του Master Chef που δέχεται την μεγαλύτερη κριτική φέτος.

Όχι τόσο για τις ικανότητές του, αλλά για την στάση του.

Κάτι που φάνηκε και στο επεισόδιο της Παρασκευής, όταν ως αρχηγός προσπάθησε να δικαιολογήσει την ήττα της ομάδας του, λέγοντας...

«Σεφ, ότι και να πω τώρα δεν έχει σημασία. Απλά δεν θεωρώ δίκαιο να φύγει κάποιο από τα παιδιά γιατί δεν έχω βρει κάτι που να πήγε λάθος. Πριν να ξεκινήσει η δοκιμασία, μας είχατε πει για επαγγελματισμό και πειθαρχία. Νομίζω πως αυτό ήταν το μόνο σίγουρο που είχαμε κάνει, αν εξαιρέσουμε το μενού και αυτό που είχαν φάει οι καλεσμένοι που είναι το αποτέλεσμα. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα παιδιά, με κάθε σεβασμό προς τον Γιάννη, απλά και εσείς που ήρθατε στην κουζίνα, νομίζω ότι είχατε καταλάβει ότι εμείς ήμασταν πολύ πιο οργανωμένοι».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ακούγοντας τα όσα έλεγε ο παίκτης, έσπευσε να τον ρωτήσει: «Πιστεύεις ότι μπορείς να βελτιωθείς ή πιστεύεις ότι έχεις φτάσει ταβάνι»; Ο παίκτης του απάντησε: «Για να βρίσκομαι εδώ εννοείται πως πιστεύω πως μπορώ να βελτιωθώ», ενώ στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε πως με αυτά που λέει ακυρώνει τους 25 διακεκριμένους σεφ και μάγειρες που ανέδειξαν τους νικητές.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε κάποιος από τον εξώστη να λέει «μπουκωσέ το να τελειώνουμε».

Δείτε το χαρακτηριστικό video στο 3ο λεπτό...