Πανικός στο MasterChef: «Τι περιμένεις από μια κοπέλα 36 χρονών που γράφει ''μολών λαβέ'' στο χέρι της;» (vid)

Gazzetta team
Πανικός στο MasterChef: «Τι περιμένεις από μια κοπέλα 36 χρονών που γράφει ''μολών λαβέ'' στο χέρι της;» (vid)
Η διαδικασία ψηφοφορίας προκάλεσε... κακό χαμό στο MasterChef, με πολύ βαριές κουβέντες!

Δεν άναψαν απλά. Φωτιά πήραν τα αίματα στο MasterChef 4!

Αν και, για να ακριβολογούμε, δεν... έσβησαν και ποτέ, σχεδόν από την πρώτη μέρα, αφού σε κάθε επεισόδιο γίνεται ο κακός χαμός, με τα «φώτα» να πέφτουν περισσότερο στα ξεκατινιάσματα και λιγότερο στη μαγειρική.

Αυτήν τη φορά, η διαδικασία ψηφοφορίας προκάλεσε νέο κύκλο εντάσεων, με την Κατερίνα, που παρακολουθούσε από τον εξώστη, να ξεσπά, με αποτέλεσμα ο Γιώργος -και όχι μόνο- να μην κρατιέται και να της απαντάει έξω από τα δόντια.

«Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα αν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί, στις θέσεις τους. Θα εξηγήσω και ακριβώς τον λόγο. Πρώτον, γιατί θεωρώ πως είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτήν τη θέση, γιατί είναι αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλο του», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα και συνέχισε: «Και ναι, θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και τον Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια! Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, αν υπήρχε περίπτωση να τη σπάσω την κάρτα, θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στους δυο τους. Στην παρούσα φάση δεν θα έσωζα τον εαυτό μου, αλλά τα δύο παιδιά. Θεωρώ πως ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο».

«Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι, αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή και αν δεν την έχεις, εγώ, προσωπικά, λυπάμαι», πρόσθεσε, επίσης, η παίκτρια του MasterChef.

«Το να λες κάποιον ανέντιμο είναι πάρα πολύ βαριά κουβέντα. Θεωρώ ότι χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο, μπροστά σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους, που βλέπουν στην τηλεόραση. Είναι κάτι πολύ κακό και το βγάζεις από μέσα σου μόνο αν είσαι κακός άνθρωπος», απάντησε, με τη σειρά του, ο Γιώργος στην κάμερα της παραγωγής και πρόσθεσε: «Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατήρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών, που γράφει στο χέρι της ''μολών λαβέ''; Ότι θα πάει με τον Σταυρό στο χέρι; Όχι... Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα»!