«Ο Μιχάλης μας προσέχει από ψηλά»: Τα λόγια του Ηρακλή για τον γιο του συμπαίκτη του στο MasterChef (vid)

Gazzetta team
«Ο Μιχάλης μας προσέχει από ψηλά»: Τα λόγια του Ηρακλή για τον γιο του συμπαίκτη του στο MasterChef (vid)
Ο αρχηγός της πράσινης ομάδας στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef είχε μιλήσει με συγκινητικά λόγια για τον γιο του συμπαίκτη του.

Στο MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη να σχηματίζονται συγκεκριμένες παρέες και να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες ανάμεσα στους παίκτες.

Όπως για παράδειγμα στην διαδικασία επιλογής των υποψήφιων παικτών προς αποχώρηση, που υπήρξε μια ένταση ανάμεσα σε κάποιους παίκτες, στα επεισόδια της Πέμπτης (20/2) και της Παρασκευής (21/2).

Ωστόσο εκτός από τις εντάσεις και τις διαφωνίες, έχουν ειπωθεί και συγκινητικά λόγια σε κάποιες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/2) ο Ηρακλής, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της πράσινης ομάδας στην ομαδική δοκιμασία, είχε αναφερθεί στον γιο του Διονύση, τον Μιχάλη, που έχει φύγει από την ζωή.

Είχε πει πως επέλεξε τον Διονύση επειδή θα του έφερνε θετική ενέργεια και πως είναι σίγουρος ότι ο Μιχάλης τους προσέχει από ψηλά.

Ο Ηρακλής είχε αναφέρει στην κάμερα: «Θείος Διονύσης, ο μπαμπάς. Και μόνο που θα κατέβαινε κάτω θα μου έφερνε θετική ενέργεια. Αυτή που θα ακούσουν θα καταλάβουν, γιατί ο Μιχάλης μας προσέχει. Κι εμένα και τον Διονύση. Θεωρούμε ότι είναι εκεί μαζί μας και μας δίνει δύναμη. Πολλές φορές με παρομοιάζει με τον γιο του και επειδή κι εγώ έχω χάσει τον πατέρα μου, είναι κάποια πράγματα που έχουν κουμπώσει από μόνα τους».

Το στιγμιότυπο από το 41:29 και μετά:

Τι είχε πει ο Διονύσης Πρόιος στις οντισιόν για τον θάνατο του γιου του

Ο Διονύσης Πρόιος είναι ο πιο μεγάλος, ηλικιακά, από τους παίκτες του MasterChef και στις οντισιόν είχε συγκινήσει μιλώντας για τον γιο του που έχει φύγει από την ζωή.

Στις οντισιόν είχε μαγειρέψει το αγαπημένο φαγητό του γιου του, που ήταν τα λαζάνια και μάλιστα τα έφτιαξε χωρίς κιμά επειδή δεν άρεσε στον μικρό.

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε αν ο γιος του πλέον τρώει τον κιμά, εκείνος αποκάλυψε πως έχει σκοτωθεί σε δυστύχημα με τη μηχανή.

Μάλιστα είχε πει στην κάμερα πως σκοτώθηκε με την μηχανή στην Μύκονο, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος. Τόνισε πως όταν μαγειρεύει πάντα σκέφτεται τον γιο του γιατί κι εκείνος ήταν σεφ.

«Όταν τελείωνε η σεζόν και κλείναμε το μαγαζί πάντα πηγαίναμε στη Μύκονο. Την τελευταία μέρα φίλησε όλο τον κόσμο και τους είπε να προσέχουν τον πατέρα του, φίλησε κι εμένα δυο φορές και με έστειλε στην Αργεντινή, εκείνος θα πήγαινε Μύκονο. Δυο μέρες μετά με ειδοποίησαν ότι είχε ένα ατύχημα...» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για το παιδί του.

Στην ερώτηση «γιατί βρίσκεσαι στο MasterChef» απάντησε πως «έβλεπα την φωτογραφία του γιου μου και ήμουν στον υπολογιστή, όταν μου πετάχτηκε η διαφήμιση για συμμετοχή. Λέω, λες; Και δήλωσα συμμετοχή. Είναι σαν να είμαστε μαζί γιατί κι εκείνος ήταν μάγειρας στο τελευταίο μου μαγαζί και ήθελε να έρθει εδώ (σ.σ. στο MasterChef). Οπότε βρήκα ευκαιρία να έρθω εγώ».