Ο μεγάλος Neil deGrasse έδωσε συνέντευξη σε ελληνικό κανάλι στο YouTube! (vid)

Gazzetta team
Ο μεγάλος Neil deGrasse έδωσε συνέντευξη σε ελληνικό κανάλι στο YouTube! (vid)
Τρομερή επιτυχία για ελληνικό κανάλι στο YouTube, που εξασφάλισε μια -απολαυστική- συνέντευξη με τον μεγάλο Neil deGrasse Tyson!

Σε ελληνικό κανάλι στο YouTube μίλησε ο μεγάλος Neil deGrasse Tyson!

Συγκεκριμένα, ο διεθνούς φήμης αστροφυσικός και παρουσιαστής του "Cosmos" μίλησε στο Astronio με τη βοήθεια του National Geographic, σε μία αποκλειστική -και απολαυστική- συνέντευξη σχετικά με το νέο "Cosmos: Possible Worlds", την επικοινωνία της επιστήμης, την αστρονομία και τη θέση του ανθρώπου στο σύμπαν.

Αναμφίβολα, μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το κανάλι των 138.000 subscribers και, προσωπικά, τον άνθρωπο πίσω από αυτό, Παύλο Καστανά, ο οποίος έγραψε εξάλλου: «Φίλοι μου, σήμερα είναι σίγουρα η πιο σημαντική ημέρα του καναλιού μέσα σε αυτά τα 2,5 χρόνια της ύπαρξής του. Αλλά είναι και μια κορυφαία στιγμή για το ελληνικό YouTube!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το National Geographic για την πολύ τιμητική πρόσκληση και την ευκαιρία που μου έδωσε να γνωρίσω από κοντά τον μεγάλο θρύλο της επικοινωνίας της επιστήμης, Neil deGrasse Tyson. Όσοι παρακολουθείτε το κανάλι καιρό θα ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για μένα όχι μόνο να συνομιλώ με τον Tyson, αλλά και να βρίσκομαι μπροστά από μια αφίσα που γράφει "Cosmos".

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη υποστήριξη και τα λόγια σας. Να 'στε πάντα καλά, να ταξιδεύουμε μαζί»!

Ιδού η συνέντευξη του Neil deGrasse Tyson στο Astronio: