Πόσες ώρες χάνεις ψάχνοντας την τέλεια γωνία; (comics)

Gazzetta team
Πόσες ώρες χάνεις ψάχνοντας την τέλεια γωνία; (comics)
Τα Κουραφέλκυθρα δίνουν την απάντηση στη μόνιμη αναζήτηση για την τέλεια γωνία.

Κάτι πρέπει να γίνει με τα κινητά στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε κόρνερ, φάουλ, πέναλτι αντί να παρακολουθούμε τις φάσεις, να τις τραβάμε με το κινητό.

Και το θέμα δεν είναι ότι απλώς τις τραβάμε, αλλά προσπαθούμε να βρούμε την τέλεια γωνία προκειμένου όταν τις ανεβάσουμε στα social media να πέσουν τα likes βροχή.

Τελικά, μπορεί όντως τα likes να έρθουν, αλλά έχουμε στερήσει από τον εαυτό μας τη δυνατότητα να απολαύσει στο μέγιστο βαθμό τη χαρά ενός γκολ ή μιας μεγάλης ευκαιρίας της ομάδας του.

Αυτή η διαρκής αναζήτηση της «τέλειας γωνίας» τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και γενικότερη στη ζωή ενέπνευσε και τα Goody's Burger House. Στο νέο σποτ παρακολουθούμε μια σειρά από ανθρώπους να αναζητούν την ιδανική γωνία για να βγάλουν την τέλεια selfie, ξεχνώντας ότι το σημαντικότερο απ' όλα είναι να ζεις τη στιγμή.

Εμείς, αντλώντας έμπνευση από την έξυπνη καμπάνια, δημιουργήσαμε μαζί με τον Αντώνη Βαβαγιάννη (Κουραφέλκυθρα) μια σειρά από comics στο Jenny.gr, στο Gazzetta, στο Luben και στο Neopolis, μέσα από τα οποία φαίνεται ότι πολλές φορές, η αναζήτηση της τέλειας γωνίας μπορεί να έχει... τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σταμάτα, λοιπόν, να ψάχνεις την τέλεια γωνία και απόλαυσέ τα:

Δες το σχέδιο του Jenny.gr.

Δες το σχέδιο του Neopolis.

Δες το σχέδιο του Luben.

Μάθε περισσότερα για τον δημιουργό των Κουραφέλκυθρων, Αντώνη Βαβαγιάννη: Instagram - F/B.

Liquid Media Comic Book Powered by Goody's Burger House