Ο Τάσος Τρύφωνος μπήκε σε ταξί με τον Φρανκ Λάμπαρντ και δεν είχε ιδέα ποιος είναι (vid)

Gazzetta team
Ο Τάσος Τρύφωνος μπήκε σε ταξί με τον Φρανκ Λάμπαρντ και δεν είχε ιδέα ποιος είναι (vid)
Ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» ότι το 2005 είχε μοιραστεί ταξί με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο Λονδίνο, λίγες μέρες αφότου η Τσέλσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, και δεν είχε ιδέα ποιος είναι... Μάλιστα, τον κέρασε την κούρσα, λέγοντάς του: «Frank, you can go».

Ένα τρομερό σκηνικό, που αν τύχαινε σε ποδοσφαιρόφιλo... μάλλον θα έκλαιγε ακόμα από συγκίνηση, έτυχε στον Τάσο Τρύφωνος πριν από 15 χρόνια.

Όπως αποκάλυψε στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» της Κυριακής, το 2005 είχε μοιραστεί ταξί με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο Λονδίνο, λίγες μέρες αφότου η Τσέλσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, το πρώτο της εποχής Αμπράμοβιτς και πρώτο από το 1955!

Ωστόσο, καθότι ολίγον τι... άσχετος με το ποδόσφαιρο, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΪ δεν είχε ιδέα με ποιον καθόταν δίπλα!

Έπιασαν, παρ' όλα αυτά, την κουβέντα, με τον Λάμπαρντ, που -και- εκείνη τη χρονιά, όπως θα θυμάστε, έχει κάνει... παπάδες, με τον νυν προπονητή της Τσέλσι, όπως είπε ο Τρύφωνος, να δείχνει πως απολαμβάνει το γεγονός ότι βρέθηκε ο πρώτος, πιθανότατα, άνθρωπος στον κόσμο, που δεν τον αναγνώρισε!

Μάλιστα, όταν ο 41χρονος, σήμερα, κόουτς βγήκε από το ταξί, έκανε να βγάλει χρήματα, αλλά ο Τάσος Τρύφωνος αρνήθηκε, λέγοντάς του: «Frank, you can go»...

Την επόμενη μέρα, ο Τάσος Τρύφωνος είδε στις εφημερίδες τον Λάμπαρντ αγκαλιά με τον Αμπράμοβιτς και την κούπα και τότε κατάλαβε πόσο σπουδαίος ήταν ο τύπος με τον οποίο μοιράστηκε το ταξί.