Ιδιοκτήτης Cannabis Shop εισέβαλε σε εκκλησία με το SUV του επειδή «τον είχε κυριεύσει ο διάβολος» (vid)

Gazzetta team
Ιδιοκτήτης Cannabis Shop εισέβαλε σε εκκλησία με το SUV του επειδή «τον είχε κυριεύσει ο διάβολος» (vid)
Ο 35χρονος είπε στους αστυνομικούς πως τον είχε κυριεύσει ο διάολος και πως η εισβολή στην εκκλησία ήταν ο μοναδικός τρόπος για να λυτρωθεί.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό, συνέβη νωρίς την Τετάρτη στην Ισπανία, με πρωταγωνιστή εναν ιδιοκτήτη καταστήματος με προϊόντα κάνναβης...

Ένα SUV, όπως αναφέρει το El Digital Castilla-La Mancha εισέβαλε στον περιβάλλοντα χώρο εκκλησίας στο Τολέδο και άρχισε να χτυπάει την πόρτα του ναού, προσπαθώντας να μπει μέσα.

Εκείνη την ώρα, περνούσε από το σημείο μία γυναίκα, η οποία θεωρώντας οτι επρόκειτο για ατύχημα, έσπευσε να δει αν είναι καλά ο οδηγός... Εκείνος όμως άρχισε να την βρίζει και κάλεσε την αστυνομία.

Στο μεσοδιάστημα, ο 35χρονος κατάφερε να σπάσει την πόρτα της εκκλησίας, να εισβάλει με το Ι.Χ σε αυτή και να φτάσει μέχρι τα σκαλοπάτια που οδηγούν στο σταυρό του Ιησού.

Οι αρχές δεν άργησαν να φτάσουν και να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος όταν ρωτήθηκε γιατί προέβη σε αυτή την πράξη, απάντησε πως ήταν δαιμονισμένος και πως θεώρησε πως αυτό που έκανε ήταν ο μοναδικός τρόπος για να λυτρωθεί.

Φυσικά οδηγήθηκε στο Virgen de la Salud του Τολέδο για εξετάσεις, όπου μεταξύ άλλων υποβλήθηκε σε τεστ για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικά.

Τα αποτελέσματά αυτών, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά...