Μεθυσμένος άντρας κατάπιε αναπτήρα μετά από ξέφρενη έξοδο με την παρέα του (pics & vid)

Gazzetta team
Μεθυσμένος άντρας κατάπιε αναπτήρα μετά από ξέφρενη έξοδο με την παρέα του (pics & vid)
Ο νεαρός άντρας κατάπιε τον αναπτήρα, αποδεχόμενος την πρόκληση ενός φίλου του, ενώ λόγω της άκρατης κατανάλωσης αλκοόλ αδυνατούσε να θυμηθεί το συμβάν, που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή του.

Σε περιπέτειες μπήκε ένας νεαρός άντρας από την Κίνα, όταν κατά τη διάρκεια εξόδου με τους φίλους του σε μπαρ της πόλης Τζινζού, αποφάσισε να αποδεχθεί μία πρόκληση και να καταπιεί έναν ολόκληρο αναπτήρα.

Ο 23χρονος Κινέζος μάλιστα δεν μπορούσε να θυμηθεί την ενέργειά του, με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί να ξυπνήσει με αφόρητους πόνους στο στομάχι, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε τοπικό νοσοκομείο για εξετάσεις.

Εκεί, οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν με τεράστια έκπληξη ότι οι πόνοι του νεαρού οφείλονταν στην κατάποση του αναπτήρα, μήκους οκτώ εκατοστών, ενώ αμέσως ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για την χειρουργική αφαίρεση του αντικειμένου.

Μάλιστα, ένας από αυτούς επεσήμανε πως η κατάσταση θα μπορούσε να λάβει δραματικές διαστάσεις σε περίπτωση που ο αναπτήρας «έσκαγε» μέσα στο σώμα του, ενώ η επέμβαση που κράτησε σχεδόν δύο ώρες στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Πλέον, ο νεαρός Κινέζος αναρρώνει από την περιπέτειά του, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι στην επόμενη έξοδο με τους φίλους του θα είναι αρκετά πιο προσεκτικός και νηφάλιος.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.