Σχεδιάστρια μόδας έχασε 80 κιλά και πλέον ονειρεύεται καριέρα μοντέλου (pics)

Gazzetta team
Σχεδιάστρια μόδας έχασε 80 κιλά και πλέον ονειρεύεται καριέρα μοντέλου (pics)
Μία σχεδιάστρια μόδας από την Βραζιλία αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την ζωή και την καθημερινότητά της, όταν ο δείκτης της ζυγαριάς έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη.

Η 24χρονη Θάινα Μπαρμπόζα από το Ρίο ντε Τζανέιρο έφτασε να ζυγίζει μέχρι και 130 κιλά, όταν άρχισε να <παρουσιάζει αναπνευστικά προβλήματα λόγω του περιττού βάρους.

Τότε ήταν που τα καμπανάκια του κινδύνου άρχιζαν να ηχούν για τα καλά στο μυαλό της, ωθώντας την σε μία απόφαση που όχι μόνο θα άλλαζε ριζικά τη ζωή της αλλά την γλίτωσε κι από μελλοντικές περιπέτειες με την υγεία της.

Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας ήταν λάτρης του fast food και των κάθε είδους γλυκισμάτων, ωστόσο το εξαιρετικά βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό της οικογένειάς της, την εξώθησε σε μία επέμβαση γαστρικού by pass, με σκοπό να μειωθεί το βάρος της.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τα αποτελέσματα από την επέμβαση άρχισαν να γίνονται ορατά τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, με αποτέλεσμα η 24χρονη να χάσει σχεδόν 80 κιλά και πλέον να ατενίζει το μέλλον με τα μάτια ενός μοντέλου.

Μάλιστα, η Μπαρμπόζα δεν έμεινε μόνο στην επέμβαση αλλά άλλαξε άρδην κάθε κακή συνήθεια του παρελθόντος. Πλέον, είναι καθημερινός θαμώνας του γυμναστηρίου της γειτονιάς της, ενώ οι επισκέψεις στον διατροφολόγο της έχουν γίνει εβδομαδιαία ρουτίνα.

Η ίδια υποστηρίζει πως ήταν πάντα συμβιβασμένη με το σώμα της και δεν ένιωθε κατώτερη από τις φίλες και τις συνομήλικές της, ωστόσο πλέον η αυτοπεποίθηση κι η σιγουριά για τον εαυτό της, της έχουν δώσει ώθηση για τα νέα της επαγγελματικά βήματα στον χώρο της μόδας.