Ο Τσίπρας «έβγαλε» τον νικητή του Μουντιάλ (vid)

Gazzetta team
Ο Τσίπρας «έβγαλε» τον νικητή του Μουντιάλ (vid)
Τα προγνωστικά του για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει και μια «παρακινδυνευμένη» πρόβλεψη για τον τελικό νικητή.

Στο περιθώριο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τους ηγέτες της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε από τους παριστάμενους δημοσιογράφους σχετικά με την εξέλιξη του Μουντιάλ της Ρωσίας και δεν τους χάλασε χατίρι όταν οι εκπρόσωποι του τύπου, ζήτησαν ένα προγνωστικό για τον τελικό νικητή της διοργάνωσης.

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας, αφού το καλοσκέφθηκε έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου την ομάδα της Ουρουγουάης σε περίπτωση που ξεπεράσει τον «σκόπελο» της Γαλλίας στην προημιτελική φάση.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε πολύ καλά ενημερωμένος για τα ζευγάρια της φάσης των «8», σημειώνοντας πως τα ζευγάρια Βελγίου-Βραζιλίας και Γαλλίας-Ουρουγουάης είναι εκείνα που θα βγάλουν τον τελικό νικητή, ενώ δέχθηκε και τα πειράγματα των δημοσιογράφων, οι οποίοι ανέφεραν πως οι προτιμήσεις του παραπέμπουν σε απογοητευμένο οπαδό της αποκλεισμένης εθνικής ομάδας της Αργεντινής.