Νόμιζαν πως είχε πεθάνει μέσα στον βάλτο, όμως αυτός απλά... κοιμόταν (pics & vid)

Gazzetta team
Νόμιζαν πως είχε πεθάνει μέσα στον βάλτο, όμως αυτός απλά... κοιμόταν (pics & vid)
Οι κάτοικοι έντρομοι ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός ανθρώπου που έμοιαζε νεκρός, όμως όταν πλησίασαν διαπίστωσαν ότι απλώς ο άντρας ξεκουραζόταν από μία πολύ δύσκολη νύχτα γεμάτη αλκοόλ και καταχρήσεις.

Οι κάτοικοι μίας υποβαθμισμένης γειτονιάς στην Κολομβία, ξύπνησαν αντικρύζοντας ένα πολύ περίεργο θέαμα έξω από τα σπίτια τους, καθώς το ακίνητο σώμα ενός άντρα ήταν μισοβυθισμένο μέσα σε μία βαλτώδη λιμνούλα της περιοχής.

Θορυβημένοι, καθώς νόμιζαν ότι πρόκειται για πτώμα κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο νομίζοντας ότι έχει να κάνει με μία περίπτωση δολοφονίας, από τις δεκάδες που λαμβάνουν χώρα στο κράτος της Λατινικής Αμερικής.

Όταν, όμως, οι άντρες της αστυνομίας προσέγγισαν το σημείο, διαπίστωσαν ότι δεν βρίσκονταν μπροστά σε μία σκηνή ανθρωποκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας αλλά στα αποτελέσματα της ακατάσχετης κατανάλωσης αλκοόλ από τον άντρα, ο οποίος αποδείχθηκε, εκτός από «γερό ποτήρι» και πολύ... άνετος στο θέμα του ύπνου.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο άντρας που βρέθηκε να κοιμάται μέσα στα λασπόνερα, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών και αφού διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να κουνηθεί, πήρε ένα υπνάκο μέσα στις λάσπες.

Οι αστυνομικοί που τον απομάκρυναν από το σημείο, διαπίστωσαν ότι εκτός από υποθερμία είχε υποστεί και δηλητηρίαση από το αλκοόλ, ενώ στη συνέχεια αφού καθαρίστηκε υποτυπωδώς μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της περιοχής.