Κόπηκε από τον Alpha η εκπομπή του Σρόιτερ με τον αρνητή Πετράκο (vids)

Gazzetta team
Κόπηκε από τον Alpha η εκπομπή του Σρόιτερ με τον αρνητή Πετράκο (vids)
O Alpha αποφάσισε να μην προβάλει Tim Talk του Αντώνη Σρόιτερ όπου εμφανιζόταν ο Γρηγόρης Πετράκος και έδειξε ταινία.

Τις τελευταίες μέρες ο Γρηγόρης Πετράκος έχει έρθει στην επικαιρότητα χάρη στις... βαθυστόχαστες αναλύσεις του για τον κορονοϊό, τον οποίο δεν φαίνεται να πιστεύει και τόσο, παρά το γεγονός οτι τα κρούσματα τις τελευταίες μέρες έχουν καθιερωθεί σε τετραψήφιο επίπεδο.

Ανήμερα μάλιστα της 28ης Οκτωβρίου «ανέβασε» στο Facebook ένα video διάρκειας 24 λεπτών στο οποίο εξηγούσε την θεωρία του, προκαλώντας ένα μικρό χαμό στα social media.

Ο ντόρος μάλιστα έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν έγινε γνωστό οτι θα ήταν καλεσμένος και στην Tim Talk του Αντώνη Σρόιτερ, η οποία ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί την Πέμπτη το βράδυ.

Στην ίδια εκπομπή ήταν να εμφανιστεί και ο λοιμωξιολόγος, Νίκος Σύψας, εκφράζοντας την φωνή της λογικής.

Το γεγονός οτι από ένα κανάλι όπως ο Alpha και μία τέτοια εκπομπή όπως αυτή του Αντώνη Σρόιτερ θα ακούγονταν απόψεις που θα... τροφή στους αρνητές της πανδημίας, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media

Με τον αριθμό των κρουσμάτων να ξεφεύγει, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν πως μία τέτοια κίνηση μόνο καλή δεν θα ήταν.

Όπως και να' χει πάντως, η εκπομπή δεν προβλήθηκε από τον Alpha, o οποίος αποφάσισε στην θέση της να δείξει ταινία.

Κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Γρηγόρη Πετράκο.

Τελικά μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε... Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια

Δημοσιεύτηκε από Grigoris Petrakos στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020