Γιάννης Πουλόπουλος: Τέλος από το STAR μετά από 11 χρόνια, πάει στο OPEN

Gazzetta team
Γιάννης Πουλόπουλος: Τέλος από το STAR μετά από 11 χρόνια, πάει στο OPEN
Νέα... μεταγραφή για το OPEN, στο οποίο θα είναι από την νέα σεζόν ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από το STAR μετά από 11 χρόνια.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσα από το instagram του, όπου έγραψε:

«1 Αυγούστου 2009- 20 Αυγούστου 2020. Ήμουν 30 και... κάτι και είμαι 40 και... κάτι. 10 χρόνια και... κάτι γεμάτα γέλια, δημιουργία, δουλειά, όμορφες στιγμές.

Αφήνω μια τηλεοπτική οικογένεια που αγάπησα και με αγάπησε πολύ και μπαίνω σε μια καινούργια που με περιμένει... Νάταλι, σε ευχαριστώ για τις ευκαιρίες που μου έδωσες και ιδιαίτερα για το τελευταίο μας τηλεφώνημα. Κοραλία ήσουν αυτή που με πίστεψες από την αρχή, με διεκδίκησες από το Mega τότε και με στήριξες όσο κανένας άλλος.

Φώτη μου και Μαρία μου, ύστερα από επτά χρόνια στο ΦΜ live, δύο χρόνια στο Σαν στο σπίτι σας και άλλα δύο στο I love TV, είστε πια μέλη της οικογένειας μου! Σας ευχαριστώ που με ξεκλειδώσατε τηλεοπτικά και το κυριότερο που μοιραστήκαμε πολύ σημαντικές προσωπικές στιγμές.

Κατερίνα μου ευαίσθητη και gentleman Κρατερέ μου, σας ευχαριστώ για τα τρία ΈΚΤΑΚΤΑ τελευταία χρόνια! Ξέρω ότι σας αφήνω σε καλά χέρια, των φίλων μου Γιώργου Ευφραιμίδη και Χριστιάνας Μπαξεβάνη. Νίκο Χριστόφορου, είσαι απλά υπέροχος!

Νικόλα, Νάντια Χ., Ιωάννα, Αντιγονάρα, Στέλιο, Τζένη, Νιόβη, Ράνια, Ελίνα, Μαρία, Λουκά, Ηλία, Βίκυ, Βίκυ, Μάρθα, Βαρβάρα, Τόνια, Σάββα, Νίκο Β. Δημητρούλα μου, Μαριλού, Γιώργο Κ., Στέφανε, Τζώρτζια, Γρήγορη, Ελισάβετ, Δανάη, Μίνα, Τάσο Β., Γιάννα, Ισίδωρε, Δημήτρη, Τάσο Σ., Νάσο, Ευγενία, Αλέκα, Τζωρτζίνα, Ευφημία μου, ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας.

Κλείνω λοιπόν αυτό το κεφάλαιο και ανοίγω ένα καινούργιο. Ξέρω ότι πίσω από την πόρτα που μου ανοίγεται θα βρω κι εκεί φίλους από τα παλιά, την Έλενα Κατραβά, τον Θέμη Μάλλη (Επιτέλους, δύο Eurovision guru μαζί!), τη Μαρία Σαγανά, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Σοφία Μουτίδου, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Νίκο Γεωργιάδη, την Ντέμι Φιντιρίκου, την Ντόρα Πνευματικάτου.

ΝΊΚΟ ΚΟΚΛΩΝΗ, σε ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκες και που μου άνοιξες διάπλατα την πόρτα της Barkingwell media και του Open. Περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψουμε μαζί!

Καλή τηλεοπτική σεζόν σε όλους!».

1 Αυγούστου 2009- 20 Αυγούστου 2020. Ήμουν 30 και... κάτι και είμαι 40 και... κάτι. 10 χρόνια και... κάτι γεμάτα γέλια, δημιουργία, δουλειά, όμορφες στιγμές. Αφήνω μια τηλεοπτική οικογένεια που αγάπησα και με αγάπησε πολύ και μπαίνω σε μια καινούργια που με περιμένει... Νάταλι, σε ευχαριστώ για τις ευκαιρίες που μου έδωσες και ιδιαίτερα για το τελευταίο μας τηλεφώνημα. Κοραλία ήσουν αυτή που με πίστεψες από την αρχή, με διεκδικησες από το Mega τότε και με στήριξες όσο κανένας άλλος. Φώτη μου και Μαρία μου, ύστερα από επτά χρόνια στο ΦΜ live, δύο χρόνια στο Σαν στο σπίτι σας και άλλα δύο στο I love TV, είστε πια μέλη της οικογένειας μου! Σας ευχαριστώ που με ξεκλειδώσατε τηλεοπτικά και το κυριότερο που μοιραστηκαμε πολύ σημαντικές προσωπικές στιγμές. Κατερίνα μου ευαίσθητη και gentleman Κρατερε μου, σας ευχαριστώ για τα τρία ΈΚΤΑΚΤΑ τελευταία χρόνια! Ξέρω ότι σας αφήνω σε καλά χέρια, των φίλων μου Γιώργου Ευφραιμιδη και Χριστιάνας Μπαξεβάνη. Νίκο Χριστόφορου, είσαι απλά υπέροχος! Νικόλα, Νάντια Χ., Ιωάννα, Αντιγοναρα, Στέλιο, Τζένη, Νιόβη, Ράνια, Ελίνα, Μαρία, Λουκά, Ηλία, Βίκυ, Βίκυ, Μάρθα, Βαρβάρα, Τόνια, Σάββα, Νίκο Β. Δημητρούλα μου, Μαριλου, Γιώργο Κ., Στέφανε, Τζώρτζια, Γρήγορη, Ελισάβετ, Δανάη, Μίνα, Τάσο Β., Γιάννα, Ισιδωρε, Δημήτρη, Τάσο Σ., Νάσο, Ευγενία, Αλέκα, Τζωρτζίνα, Ευφημία μου, ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας. Κλείνω λοιπόν αυτό το κεφάλαιο και ανοίγω ένα καινούργιο. Ξέρω ότι πίσω από την πόρτα που μου ανοίγεται θα βρω κι εκεί φίλους από τα παλιά, την Έλενα Κατραβα, τον Θέμη Μαλλη (Επιτέλους, δύο Eurovision guru μαζί!), τη Μαρία Σαγανα, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Σοφία Μουτιδου, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Νίκο Γεωργιάδη, την Ντέμι Φιντιρικου, την Ντόρα Πνευματικατου. ΝΊΚΟ ΚΟΚΛΩΝΗ, σε ευχαριστώ που με εμπιστευθηκες και που μου άνοιξες διάπλατα την πόρτα της Barkingwell media και του Open. Περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψουμε μαζί! Καλή τηλεοπτική σεζόν σε όλους! #newbeginnings #newseason

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Poulopoulos (@poulopoulaki) στις