Η ΚρήτηTV αποχαιρέτησε την Ιωάννα Μαλέσκου με «κράξιμο» στα Αθηναϊκά ΜΜΕ

Gazzetta team
Η ΚρήτηTV αποχαιρέτησε την Ιωάννα Μαλέσκου με «κράξιμο» στα Αθηναϊκά ΜΜΕ
Η ΚΡΗΤΗ TV ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου, που θα πάει στον ΣΚΑΪ, και αφήνει «αιχμές» για το «gossip-ίστικο σύστημα διευθύνσεων καναλιών της Αθήνας».

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι το νέο πρόσωπο στο πρόγραμμα της νέας σεζόν του ΣΚΑΪ, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου και θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα την μεσημεριανή ζώνη.

Το προηγούμενο κανάλι της, ΚΡΗΤΗ TV, ανακοίνωσε κι επίσημα την λήξη της συνεργασίας τους, σχολιάζοντας, όμως, και τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα της κανάλια της Αθήνας.

Αναλυτικά

«Η ΚΡΗΤΗ TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της, αποδεσμεύοντας την στο τέλος αυτής της περιόδου, την Ιωάννα Μαλέσκου, κοινή συναινέσει και μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει τους στόχους της, αφού οι ικανότητες, η προσωπικότητα και ο λόγος της ξεχωρίζουν στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Γρήγορα, δε, θα ανακοινωθούν οι νέοι συνεργάτες μας για την εκπομπή "Καλό Μεσημέρι".

Πολύς, όμως, θόρυβος και εδώ είναι το θέμα μας, δηλαδή, εν μέσω μιας ενεργούς συμβατικής επαγγελματικής σχέσης της Ιωάννας, εκθέτουν και δεν σέβονται μια άλλη εν λειτουργία εταιρεία και υποκινούν τα όποια θέματα τους με αλλοπρόσαλλες "κομπο–γιαννίτικες" ή άλλες ιδιοτελείς μεθόδους οι διευθύνσεις καναλιών της Αθήνας.

Το ‘’Gossip’’-ίστικο σύστημα τους όπως φαίνεται όλα τα χωρά.

Να το ξεκαθαρίσουμε: Η κάθε πρόταση συνεργασίας σε κάθε διακεκριμένο επαγγελματία, όπως η Ιωάννα, είναι θεμιτή και μάλιστα ιδιαιτέρως τιμητική για την ίδια.

Υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με σεβασμό στην εύρυθμο λειτουργία της εταιρεία μας, προς τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και την εμπιστευτικότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και όχι με όρους "κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών - σήριαλ".

Εμείς στην Περιφέρεια έχουμε πολύ ψηλά την δεοντολογία και το σεβασμό στις ιεραρχήσεις μας. Και ξέρουμε και να την υπερασπιζόμαστε όταν χρειαστεί…

Είναι χαρακτηριστικό της ΚΡΗΤΗ TV, του κορυφαίου τηλεοπτικού περιφερειακού σταθμού αλλά και της Περιφερειακής Τηλεόρασης ότι παράγει αξιόλογα στελέχη και ότι στο σύνολο της υπερτερεί σε αξιοπιστία αλλά και σε τηλεθέαση (είναι πρώτη) αφού ξεπερνά το 25% της συνολικής τηλεθέασης (σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις- δλδ όσο δυο ή τρεις αθηναϊκοί σταθμοί μαζί)».