Στεφανίδου: Αποχαιρέτησε συγκινημένη τον ΣΚΑΪ (vid)

Gazzetta team
Στεφανίδου: Αποχαιρέτησε συγκινημένη τον ΣΚΑΪ (vid)
Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε την τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ και αποχαιρέτησε εμφανώς συγκινημένη το κοινό της.

Όπως ήταν γνωστό, η συνεργασία της παρουσιάστριας και του καναλιού του Φαλήρου θα ολοκληρωνόταν φέτος, μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας.

Η ίδια έστειλε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στο κοινό της και το ευχαρίστησε για τη στήριξη που της έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Τα σενάρια τη θέλουν να «μετακομίζει» στο MEGA, όπου βρίσκεται ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος.

Στεφανίδου: «Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη, δεν ήθελα να φύγω από κανένα κανάλι»

«Καλησπέρα σας! Αυτή εδώ είναι η τελευταία "Καλησπέρα" που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πολλοί αποχαιρετισμοί έχουν γίνει τώρα τελευταία στις τηλεοράσεις. Δάκρυ έχει πέσει. Πάρτι έχουν γίνει. Λέω και εγώ πώς να αποχαιρετήσω; Επειδή δεν τα μπορώ τα πολύ συναισθηματικά, γιατί όπως με έχετε παρακολουθήσει αρκετά χρόνια, είμαι και ευσυγκίνητη.

Θα κάνω μια κανονική εκπομπή, χωρίς πολλά πολλά, χωρίς αποχαιρετισμούς, για να μείνουμε και δυνατοί. Θέλω να σας πω, και θα τα πω στην αρχή, γιατί όσο περνάει η ώρα, γινόμαστε και πιο συναισθηματικοί, ότι ξεκινώντας αυτή την τελευταία μου εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΪ, τα μοναδικά συναισθήματα που έχω, εκτός από τη συγκίνηση, είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη, για όλους εσάς που είστε εδώ και σήμερα και όλα τα χρόνια. Όταν ήρθαμε στον ΣΚΑΪ, τους πρώτους μήνες, πριν από δύο χρόνια, ζοριστήκαμε στην αρχή και τελικά ήσαστε εδώ και πάλι. Κάθε μέρα είσαστε κοντά μας. Και φέτος ξεκινήσαμε με δυσκολίες. Το βρήκαμε τελικά. Γι' αυτό νιώθω την ανάγκη να πω ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς, που επιλέγετε να μας βλέπετε και να είστε κοντά μας.

Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και νιώθω και ευγνωμοσύνη μεγάλη για το κανάλι που με δέχθηκε κοντά του. Όταν έφυγα από το Open, που δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία, θέλω να σας πω ότι εγώ δεν ήθελα να φύγω, από κανένα κανάλι δεν ήθελα να φύγω. Δεν είναι εύκολο, όταν αλλάζεις τηλεοπτικούς σταθμούς. Ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη τόσο για τον πρόεδρο του καναλιού, όσο και για την διοίκηση, που έκανε τα πάντα για να με στηρίξει και να τα καταφέρω εδώ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στον ΣΚΑΪ. Γιατί όσες και δυσκολίες και να είχε η συνεργασία, τα καταφέραμε και συνεργαστήκαμε πολύ καλά, με τους ανθρώπους που έχω πάντα δίπλα μου, που έχουν πάθος, μεράκι, τσαγανό και λαχτάρα», ήταν τα λόγια της Στεφανίδου.