GNTM: Ο Γιώργος Καράβας το νέο μέλος της επιτροπής! (pics & vid)

Gazzetta team
GNTM: Ο Γιώργος Καράβας το νέο μέλος της επιτροπής! (pics & vid)
Το «Greece's Next Top Model» κάνει την... ανατροπή και βάζει έναν ακόμα άνδρα στο πάνελ των κριτών.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του τρίτου κύκλου του «GNTM», δεν θα είναι η Ιωάννα Ντέντη, αλλά ο Γιώργος Καράβας.

Το εν λόγω μοντέλο έχει ένα πολύ δυνατό βιογραφικό και μια αξιοσημείωτη καριέρα, καθώς έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο.

Η απόφαση αυτή φαίνεται να έχει ληφθεί και από το γεγονός ότι στο σπίτι του «GNTM» της νέας τηλεοπτικής χρονιάς θα βρίσκονται και γυναίκες και άνδρες. Συνεπώς, ο Γιώργος Καράβας, εφόσον δεν έχει κάποιον άλλον ρόλο στο διαγωνισμό (π.χ. coach), θα είναι δίπλα στην Βίκυ Καγιά, στον Άγγελο Μπράτη και στον Δημήτρη Σκουλό.

Ποιος είναι ο Γιώργος Καράβας

Το μοντέλο με την διεθνή καριέρα είναι 38 ετών (20/10/82) και άρχισε να εργάζεται ως personal trainer. Ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία κι έχει παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους, αυστραλιανής παραγωγής.

Ο οίκος Zegna ήταν αυτός στον οποίο έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο μόντελινγκ, με απόγειο την επιλογή του από τον οίκο Hermès για κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του. Έχει συνεργαστεί επίσης με Giorgio Armani, Tom Ford, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Rocco Barocco, Cerruti και Burberry, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα γνωστά περιοδικά Vogue, L' Uomo και L' Officiel Homme.

Είναι παντρεμένος από το 2012 με την Ραφαέλα, με την οποία έχουν δύο παιδιά: τον Φίλιππο (7 ετών) και την Καλλιόπη (5 ετών) και το instagram του είναι γεμάτο με τρυφερές και όμορφες φωτογραφίες τους.