GNTM: Δεν έχει καμία ευθύνη αν τα μοντέλα κολλήσουν κορονοϊό (vid)

Gazzetta team
GNTM: Δεν έχει καμία ευθύνη αν τα μοντέλα κολλήσουν κορονοϊό (vid)
Σύμφωνα με την αίτηση συμμετοχής του «GNTM», όσοι προσέλθουν στις auditions του reality μόδας, θα υπογράφουν πως είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 και πως η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Οι auditions του «Greece's Next Top Model» συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ στον νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας θα συμμετέχουν και γυναίκες και άνδρες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN οι διαδικασίες των auditions επισπεύδονται, ώστε να προλάβουν ένα πιθανό δεύτερο κύμα του κορονοϊού στη χώρα, ενώ τα επίδοξα μοντέλα είναι υποχρεωμένα να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας, με την εταιρεία να μην φέρει καμία ευθύνη, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Σε περίπτωση, μάλιστα, παραβίασης κανόνων, η εταιρεία μπορεί να διώξει τον παίκτη από το σπίτι.

«Είναι υποχρέωσή μου να ενημερώσω την παραγωγή σε περίπτωση που παρουσιάσω σύμπτωμα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχα, πυρετό, πονόλαιμο, απώλεια όσφρησης ή/και γεύσης) ακόμη και σε ήπια μορφή. Τέλος, δηλώνω ότι συμμετέχω στην διαδικασία του pre-cast με δική μου αποκλειστική ευθύνη», τονίζεται στην αίτηση που υπογράφουν οι συμμετέχοντες.