Πανικός για μια θέση στο GNTM: Πάνω από 7000 οι αιτήσεις ανδρών και γυναικών (pics & vid)

Gazzetta team
Πανικός για μια θέση στο GNTM: Πάνω από 7000 οι αιτήσεις ανδρών και γυναικών (pics & vid)
Ενώ τα pre-castings του ριάλιτι μοντέλων συνεχίζονται, φουντώνουν και οι φήμες για τον αντικαταστάτη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Βροχή πέφτουν οι αιτήσεις συμμετοχής για το GNTM 3, με τις προετοιμασίες να συνεχίζονται πυρετωδώς.

Τα pre-casting του τρίτου κύκλου του δημοφιλούς ριάλιτι έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ενδιαφέρον να έχει αυξηθεί κατακόρυφα, τόσο λόγω των περασμένων επιτυχημένων κύκλων όσο και από την προσθήκη φέτος ανδρικών συμμετοχών.

Η αύξηση του ενδιαφέροντος αποτυπώθηκε και στις συμμετοχές, με περισσότερα από 7000 μοντέλα, άνδρες και γυναίκες, να έχουν δηλώσει συμμετοχή για την είσοδό τους.

Το τελικό κάστινγκ, πάντως, αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 15 Ιουνίου, ενώ η έναρξη του παιχνιδιού υπολογίζεται να γίνει το φθινόπωρο.

Το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτό που, επίσης, τραβάει το ενδιαφέρον, είναι η σύνθεση της ομάδας της εκπομπής, μετά τις -ήδη γνωστές- αποχωρήσεις των Έλενα Χριστοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Είναι δεδομένο πως η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης θα διατηρήσουν τη θέση τους στην κριτική επιτροπή. Αναζητείται, ωστόσο, το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει πάρει μεταγραφή για τον Alpha.

Όσο για τον ρόλο του coach, αναμένεται να μοιραστεί στα δύο μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου. Η Ζενεβιέβ Μαζάρι πρόκειται να αναλάβει την ομάδα των γυναικών και ο Γιώργος Καράβας την ομάδα των αγοριών.