Όλες οι λεπτομέρειες για τον τελικό του Master Chef, crash test για το «Στην υγειά μας» (vid)

Gazzetta team
Όλες οι λεπτομέρειες για τον τελικό του Master Chef, crash test για το «Στην υγειά μας» (vid)
Η μερική λήξη της καραντίνας λόγω κορονοϊού, σηματοδοτεί τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο που έχει κυριολεκτικά «παγώσει» όσο αφορά τα γυρίσματα των προγραμμάτων.

Πιο συγκεκριμένα εκκρεμότητες υπάρχουν στο MasterChef που βρισκόμαστε τηλεοπτικά στους 9 τελευταίους και η μετάδοση πλέον από Δευτέρα ως και Παρασκευή, έχει γίνει μόλις Δευτέρα και Τρίτη, αφού υπάρχει πρόβλημα με το μοντάζ στα ήδη γυρισμένα επεισόδια.

Ουσιαστικά βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό και όχι στους εννέα τελευταίους που έχουμε μείνει στους δέκτες μας.

Παράλληλα, ερώτημα αποτελεί το τί θα γίνει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγεία μας», καθώς επίσης και το Big Brother.

Αναφορικά με MasterChef , στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε πως απομένει μόνο το γύρισμα του τελικού. Αυτό προβλέπεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου, οπότε θα γίνει και η προβολή του.

Για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αναζήτησαν και βρήκαν τρόπο για το πως θα μπορούσε να γίνει το γύρισμα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πάντως αν δει σημαντικές διαφοροποιήσεις στη δομή, δεν θα κάνει γυρίσματα και η σεζόν θα κλείσει με μία- δύο εκπομπές.

Τέλος το Big Brother δεν συζητιέται να ξεκινήσει τη σεζόν που κοντεύει να κλείσει τηλεοπτικά και οι σκέψεις είναι να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.