«Αν έχει σχέση ο Μπέλλος με τη Μαρία; Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια»

Gazzetta team
«Αν έχει σχέση ο Μπέλλος με τη Μαρία; Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια»
Ο αδερφός του Δημήτρη Μπέλλου, Χρήστος, μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο MasterChef και τις σχέσεις του αδερφού του.

Ο Χρήστος Μπέλλος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και είπε αρχικά για τον Δημήτρη που διαγωνίζεται: «Στην καθημερινότητά του είναι όπως στην τηλεόραση. Είναι ουδέτερος, δεν μπλέκει, δεν είναι ιντριγκαδόρος, δεν κάνει κατινιές κι έχει στόχο τη μαγειρική».

Ο Ηλίας Κιαζόλι μπήκε στο στόχαστρό του, μετά από όσα έγιναν: «Στο MasterChef υπάρχουν μερικά διπρόσωπα άτομα, ο Ηλίας. Ήταν πολύ παντελονάτο που ο Δημήτρης κατέβηκε να διαγωνιστεί μαζί του και δεν το έκανε για την Μαρία. Την Κατερίνα την συμπαθώ πάρα πολύ με αυτό το σατανικό γέλιο που έχει. Είναι ευθύς χαρακτήρας».

Όσο για τη σχέση Μπέλλου - Μπέη; Ο Χρήστος υποστήριξε: «Αν έχει ο Δημήτρης σχέση με την Μαρία; Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια. Η Μαρία όσο μπόι της λείπε τόσο τσαγανό έχει. Είναι υπερβολική μερικές φορές, κάποιες φορές δεν θα έπρεπε να λέει τόσα πολλά. Ο Δημήτρης είναι και διπλωμάτης, δεν τον συμφέρει να μαλώσει και με τη Μαρία. Είναι έρωτας, δεν είναι αγάπη».

Τέλος, ανέφερε και για την πρώην του αδερφού το: «Πριν μπει στο παιχνίδι ο Δημήτρης είχε μία σχέση. Βέβαια, αυτή η σχέση είχε λήξει πολύ πιο πριν, πάνω από έναν χρόνο. Συζούσαν στη Νορβηγία, ήταν μαζί πάνω από 5 χρόνια. Αν έχει επιστρέψει ο Δημήτρης στην πρώην του, καλό είναι να σας απαντήσει ο ίδιος όταν βγει από το παιχνίδι».