Παλιοί παίκτες MasterChef για τους νέους: «Τους βλέπουν και μικρά παιδιά!» (vid)

Gazzetta team
Παλιοί παίκτες MasterChef για τους νέους: «Τους βλέπουν και μικρά παιδιά!» (vid)
Η Ιωάννα, ο Θάνος και η Ασημίνα του MasterChef 3 τοποθετήθηκαν για τα... παρατράγουδα που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν.

Ο Ηλίας Κ. πήρε τέσσερις ευκαιρίες για να μπει στο παιχνίδι μαγειρικής, ο Μπέλλος κατέβηκε να τον ανταγωνιστεί και νίκησε, ενώ στο επίκεντρο μπήκε και η Μαρία, που έριχνε... πυρά κατά πάντων.

Όλα αυτά σχολιάστηκαν τόσο στο twitter, όσο και από παλιούς παίκτες του παιχνιδιού μαγειρικής.

Η Ιωάννα, ο Θάνος και η Ασημίνα μίλησαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και σχολίασαν όσα έχουν γίνει στο νέο κύκλο του MasterChef.

Η Ιωάννα, ετοιμόλογη όπως πάντα, είπε όσο πιο κομψά μπορούσε «Προφανώς τον αγαπάνε πολύ τον Ηλία και τον θέλουν μέσα. Τα παιδιά έχουν ανέβει... επίπεδο, το στόμα τους έχει πάρει την ανηφόρα. Θέλουν πιπέρι στη γλώσσα τους. Το πρόγραμμα παίζεται νωρίς και το βλέπουν και μικρά παιδιά».

Ο Θάνος ήταν πιο μετρημένος και στάθηκε στην κίνηση του Μπέλλου να κατέβει από μόνος του και να αντιμετωπίσει τον Ηλία Κ. «Λίγο σκληρό. Είναι δύσκολο κάποιος να δώσει τη θέση του, για να μπει κάποιος άλλος μέσα. Ρισκάρεις. Κανείς δεν θα το έκανε».

Η Ασημίνα πρόσθεσε από την πλευρά της: «Θα δημιούργησε διάφορες εντάσεις, όπως φάνηκε, έγινε μεγάλος χαμός. Πιστεύω ότι τέτοιος χαμός σε μαγειρικό ριάλιτι, όπως στο Master Chef, δεν έχει ξαναγίνει. Είναι πάρα πολύ ιντριγκαδόρικο, γίνονται πολλές φασαρίες. Οι περισσότεροι τώρα σχολιάζουν πολύ, μιλάνε πολύ άσχημα για ορισμένους συμπαίκτες και δεν είναι σωστός αυτός ο τρόπος».