Ο Κικίλιας στο «INFO-19» του OPEN

Gazzetta team
Ο Κικίλιας στο «INFO-19» του OPEN
Την Τρίτη (14/04, 21:00) ο Υπουργός Υγείας θα βρεθεί στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη και θα απαντήσει σε επίκαιρα ερωτήματα που αφορούν την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Βασίλης Κικίλιας θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα, που απασχολούν όλο τον κόσμο την εποχή της πανδημίας Covid-19. Έχει ξεφύγει η Ελλάδα το μεγάλο κίνδυνο; Πότε θα αρθεί η καραντίνα; Τι ισχύει για τα τεστ και τις ΜΕΘ; Τι μέτρα θα ληφθούν για τον κίνδυνο υποτροπής; Τι μαθαίνουμε τώρα για την πρόληψη στο μέλλον;

Επίσης, η Μαρίνα Οικονόμου - Λαλιώτη, καθηγήτρια Ψυχιατρικής, εξηγεί πώς απειλείται η ψυχική υγεία από την απομόνωση και τους περιορισμούς της καραντίνας.

Ακόμη, ο καθηγητής Πάνος Τσακλόγλου συζητά για το μέλλον της ελληνικής και της παγκόσμιας oικονομίας στη μετά την πανδημία εποχή και τους νέους συσχετισμούς που διαμορφώνει ο κορωνοϊός.

Τέλος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου μοιράζεται το πώς περνά τις μέρες της καραντίνας και μιλά για την επανέκδοση του εμβληματικού τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη που σημαδεύει την εποχή μας, «Θα κάτσω σπίτι».

«INFO-19» την Τρίτη στις 21:00, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.