Αλεξανδράκη σε Σκορδά: «Με εκθέσατε με αναληθείς πληροφορίες» (vid)

Gazzetta team
Αλεξανδράκη σε Σκορδά: «Με εκθέσατε με αναληθείς πληροφορίες» (vid)
Τα παράπονά της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, έπαιξαν αναληθές ρεπορτάζ, που αφορούσε την ίδια.

Συγκεκριμένα, το γεγονός που ενόχλησε το μοντέλο ήταν ότι η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως έχει ένα νέο φλερτ, μετά τον χωρισμό της.

«Ήρθαν πολύ κοντά. Να το πω τρυφερή φιλία; Να το πω έκδηλο ενδιαφέρον; Γιατί εκείνη είναι στην Αθήνα και εκείνος στην Θεσσαλονίκη! Όταν ξεκινά ένα φλερτ, γίνονται κάποια πράγματα. Υπάρχουν τα αυστηρά μέτρα του εγκλεισμού και όλο αυτό το διατηρούν διαδικτυακά», ανέφερε η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» και με αφορμή σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας, δήλωσε:

«Θέλω να ξεκινήσω με κάτι που είπε ο Πλάτων... Οι άνθρωποι κρίνουν γενικά από τα φαινόμενα, παρά την πραγματικότητα, γιατί η όραση ανήκει σε όλους, ενώ η αντίληψη σε λίγους. Είμαι πολύ απογοητευμένη από εσάς, γιατί, χωρίς να διασταυρώσετε την συγκεκριμένη πληροφορία, την βγάλατε στον αέρα. Όπως μιλάγαμε πριν καιρό για διάφορα, και με τους συνεργάτες σου και με σένα, και με καλούσαν για διάφορα, καθόλου σημαντικά θέματα, έτσι και τώρα θα μπορούσε κάποιος να με καλέσει, πριν να με εκθέσετε με αναληθείς πληροφορίες.

Από εδώ και πέρα, όποτε θα βγαίνω έξω, θα πρέπει να σκέφτομαι με ποιον είμαι, επειδή δεν είμαι με τον πρώην σύντροφό μου; Δεν θα μπορώ να είμαι σε παρέα έξω με τους φίλους μου να διασκεδάζω και να έχω αυτό το άγχος; Είμαι μόνη μου και περνάω πολύ ωραία. Είναι κίτρινος τύπος αυτό που μετέφερε η κυρία Νάνσυ».